ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι

Παίρνουν Όσκαρ

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι

Όλοι λέμε κανένα ψεματάκι που και που αλλά τα παρακάτω ζώδια παίρνουν βραβείο καθώς λένε διαρκώς ψέματα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος μπορεί κάλλιστα να είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Είναι ικανός να αλλάζει χαρακτήρα από περιβάλλον σε περιβάλλον, μπορεί να πει φανταστικές ιστορίες και να τις κάνει πιστευτές. Ο Δίδυμος μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και τα πιο δικά του πρόσωπα και ναι, είναι παθολογικός ψεύτης. Αν το ήθελε ένας Δίδυμος, θα μπορούσε εύκολα να κάνει τους πάντες —ακόμα και τους εχθρούς του— να τους λατρέψουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προκειμένου να καλύψει τα νώτα του μπορεί να σκεφτεί την πιο απίθανη ιστορία και να γίνει πιστευτός. Συχνά σχεδιάζει κάθε κίνησή του και βρίσκει τρόπους να καλυφθεί ώστε να μην γίνει αντιληπτός, λέγοντας πολλά ψέματα που δύσκολα θα αναγνωρίσει κανείς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δημιουργήσει ένα ψέμα που είναι τόσο λεπτομερές και να το υποστηρίξει τόσο έντονα που, ακόμη κι αν πιαστούν ποτέ, η ικανότητά του να αποφύγει να παραδεχτεί την αλήθεια για όσο διάστημα μπορεί είναι πιθανό να πείσει ακόμη και τον πιο καχύποπτο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας Υδροχόος έχει το χάρισμα να «παίζει» με το μυαλό σου και η ικανότητά του να διαβάζει αμέσως τους ανθρώπους τον κάνει «μαέστρους» στα ψέματα. Λέγοντας το ένα έξυπνο ψέμα μετά το άλλο για να διατηρήσουν τον έλεγχο των ανθρώπων που τους περιβάλλουν, ένας Υδροχόος μπορεί εύκολα να κάνει τον εαυτό του κυρίαρχο σε κάθε περιβάλλον. Το εγώ τους είναι βαθύ και μεγαλειώδες και είναι πολύ πιθανό τα ψέματα που έχετε ακούσει από αυτόν να μην τα ανακαλύψετε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.