ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε καψουρέψουν μόνο με ένα μήνυμα

Ξέρουν πως να φλερτάρουν

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να σε καψουρέψουν μόνο με ένα μήνυμα

Τα ζώδια τα οποία μπορούν να σε καψουρέψουν μόνο με ένα μήνυμα διαθέτουν ένα συγκεκριμένο στοιχείο στον χάρτη τους το οποίο τα κάνει να ξεχωρίζουν στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο Ερμής του. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής παίζει τεράστιο ρόλο στον τρόπο που επικοινωνούμε και στο πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Αν λοιπόν αυτός βρίσκεται σε ένα από τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, τότε το άτομο απλά δεν έχει αντίπαλο.

Ένα άτομο με Ερμή στους Διδύμους είναι επικοινωνιακό και έξυπνο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι και κυβερνήτης του Διδύμου, οπότε τα όποια στοιχεία του ατόμου, τονίζονται ακόμα περισσότερο.

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει στο άτομο πολλά στοιχεία του ζωδίου αυτού. Το κάνει επικοινωνιακό, δίκαιο, έξυπνο, ατακαδόρικο, κοινωνικό και φυσικά «άρχοντα/ισσα» του φλερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άτομο με Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να είναι μέχρι και… διάνοια. Τόσο έξυπνο είναι. Αναμφίβολα επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σε εκπλήσσει. Δεν το πιάνεις πουθενά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.