ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να πάρεις μαζί σου σε έναν τσακωμό 

Θα βγουν μπροστά και θα προσπαθήσουν να εκτονώσουν την κατάσταση

Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να πάρεις μαζί σου σε έναν τσακωμό 

Θες να τσακωθείς και θέλεις υποστήριξη; Πάρε μαζί σου αυτά τα τέσσερα ζώδια και δε θα το μετανιώσεις.

Κριός

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος τσαμπουκάς, που παίζει να μπει στον καυγά, χωρίς να τον έχει προσκαλέσει κανένας, έτσι, για να εκτονωθεί το παλικάρι. Είναι της απλής αναλογικής: όσες ρίξει κι όσες φάει. Τίμιο σύστημα κι από ότι φαίνεται, αποτελεσματικό!

Σκορπιός

Τον θέλεις για να πετάξει μερικά φαρμάκια, να δώσει μια χροιά στον καυγά, να σε στηρίξει μέχρι τέλους, γιατί όπως και να το κάνουμε, αν έχεις φίλο Σκορπιό και τον πάρεις μαζί, εσύ θα έχεις δίκιο, ακόμα κι όταν θα έχεις άδικο. Αυτά να βλέπεις και να εκτιμάς τα Σκορπινάκια.

Λέων

Είναι ο φίλος που θα μπει μπροστά και θα προσπαθήσει να εκτονώσει την κατάσταση, πριν γίνει ο σαματάς ο μεγάλος. Να ξέρεις ότι το Λιοντάρι θα έχει μάτια και στην πλάτη για εσένα και επειδή, θάρρος δεν του λείπει, και θα σε ενθαρρύνει εσένα και θα φάει ξύλο για εσένα, αν χρειαστεί!

Δίδυμοι

Μπορεί να κοιτάξει το θέμα από 100 πλευρές και να βρει λύσεις που κανένας δεν σκέφτηκε. Επίσης είναι ο φίλος που θα σου βάλει φρένο, μπας και γλυτώσεις τον χαμό, αλλά θα σου βάλει και γκάζια, όταν βλέπει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτήν. Σου συστήνω να τον ακούσεις και να τον συμβουλεύεσαι, γιατί λειτουργεί ως πανόπτης: έχει καθαρή ματιά και καταλαβαίνει προς τα που θα πάει το πράγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.