ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που θα κάνουν την πρώτη κίνηση – Θα σε φλερτάρουν δίχως ντροπή

Έχουν αυτοπεποίθησή και δεν αφήνουν ποτέ τον φόβο να τους ελέγχει

Αυτά είναι τα ζώδια που θα κάνουν την πρώτη κίνηση – Θα σε φλερτάρουν δίχως ντροπή

Τρία είναι τα ζώδια τα οποία ξεχωρίζουν για τις ικανότητες του στο φλερτ και δεν θα διστάσουν να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Δείτε ποια είναι:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν είναι μόνο οι καλύτεροι στην επικοινωνία του ζωδιακού κύκλου – είναι επίσης και πολύ καλοί στο φλερτ, και για το λόγο αυτό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν. Αν κάνετε έξυπνες συζητήσεις με αυτό το ζώδιο του αέρα, οι πιθανότητες είναι ότι θα κανονίσετε ραντεβού μαζί τους πριν πείτε καληνύχτα στο πάρτι που συναντηθήκατε.

Λέων

Οι Λέοντες είναι τολμηροί, θρασείς και, πάνω απ’ όλα, τους αρέσει να περνούν καλά. Η αυτοπεποίθησή δίνει στα ζώδια της φωτιάς την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν την πρώτη κίνηση, αν και θα πρέπει να νιώσουν ότι είναι ποθητοί και επιθυμητοί πριν κυνηγήσουν το άτομο που τα ενδιαφέρει.

Τοξότες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια και τίποτα δεν ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη περισσότερο από το να στέλνουν ένα μήνυμα στο άτομο που τους ενδιαφέρει. Δεν αφήνουν ποτέ τον φόβο να τους ελέγχει, και επειδή κυβερνώνται από τον Δία, είναι εκ φύσεως αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση της κάθε απόφασής τους. Μάλλον, πρέπει να είναι ωραίο να είσαι Τοξότης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.