ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά τα ζώδια όταν ερωτευτούν… «τυφλώνονται»

Εσύ είσαι μέσα σε αυτά;

Αυτά τα ζώδια όταν ερωτευτούν… «τυφλώνονται»

Τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω όταν ερωτευτούν, κολλάνε και δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους. Έτσι καταλήγουν πολλές φορές να πληγώνονται και να το καταλαβαίνουν όταν είναι πια αργά.

Ιχθύς- Καρκίνος
Θέλουν τόσο πολύ να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκαν και αγάπησαν είναι το απόλυτο και το τέλειο ταίρι, που δεν το κουνάνε ρούπι.

Κι όταν κάτι δεν πάει καλά και εξακολουθεί να μην πηγαίνει, αυτοί οι δυο, χώνουν το κεφάλι στην άμμο για μην βλέπουν τα απανωτά λάθη του άλλου και βάζουν μπροστά την μηχανή του μαζοχισμού! Άκου και αυτό τώρα: πιο εύκολα αυτά τα δυο ζώδια θα ξεκολλήσουν εν τέλει, όταν πληγωθούν πολύ συναισθηματικά, παρά το παρακάτω ζευγάρι!

Αιγόκερως -Λέων
Μια κατηγορία και οι δυο. Θέλουν το απόλυτο στον έρωτα και την αγάπη, τα πάντα όλα και δυστυχώς, όταν γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους γοητεύσει, δένονται, θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν άγκυρα και έτσι πιάνονται συχνά κότσοι! Αρχίζουν μετά από λίγο να βλέπουν να σημάδια ότι κάτι δεν δένει, κάτι δεν τους πάει καλά, αλλά κάνουν για αρκετό καιρό ότι δεν βλέπουν.

Μην σκας: ο Αιγόκερως σηκώνει τα πανιά πρώτος, διαλύει τα μάγια του έρωτα και χωρίζει και στο τέλος, ο Λέοντας. Να ξέρεις ότι ο Λέοντας, απογοητεύεται, αλλά μέεεεεενει! Αχ αυτή η σταθερότητα του!

Ζυγός
Θέλει τον έρωτα για τον έρωτα. Το ξέρεις ότι όσο γοητευτικός είναι ο Ζυγός κι όσο εύκολα σε ρίχνει, το ίδιο εύκολα την πατάει κι ο ίδιος; Κάπως έτσι, καταλήγει να θέλει περισσότερα και να συμβιβάζεται –προσωρινά- με λιγότερα! Ευτυχώς, γρήγορα ερωτεύ…εεεε. Ξυπνάει και προχωράει τη ζωή του με άλλο ταίρι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.