ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι άντρες του ζωδιακού που νοικοκυρεύονται αμέσως μόλις βρουν την κατάλληλη

Γίνονται υπόδειγμα πατέρα και συζύγου

Αυτοί είναι οι άντρες του ζωδιακού που νοικοκυρεύονται αμέσως μόλις βρουν την κατάλληλη

Οι παρακάτω άνδρες του ζωδιακού δεν φημίζονται για την νοικοκυροσύνη τους και συνήθως είναι «ρεμάλια». Όταν όμως γνωρίσουν την κατάλληλη γυναίκα γίνονται άλλοι άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν παντρεύεται εύκολα και δεν δεσμεύεται. Αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλει να είναι ελεύθερο πουλί και να ανήκει σε… πολλές. Όσο είναι νέος και ανεξάρτητος ζει την ζωή του και με το παραπάνω.

Κάνει τα πάντα για να περάσει καλά, θέλει να βιώνει νέες εμπειρίες, να ταξιδεύει, να γνωρίζει καινούργιους κόσμους, πολιτισμούς και ανθρώπους. Όταν όμως κάποια στιγμή στη ζωή του, βρει την ιδανική για εκείνον γυναίκα και αποφασίσει ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, τότε αλλάζει αρκετά τις προτεραιότητές του. Βάζει πάνω από όλα την οικογενειακή του ζωή και γίνεται ένας νοικοκύρης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανάλογη περίπτωση με τον Τοξότη που σου αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Είναι ένας άντρας που πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να αποχωριστεί την εργένικη ζωή του, τα ποτά, τα ξενύχτια και τους εφήμερους έρωτες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει κάποια στιγμή στην ζωή του. Θα αργήσει λίγο, αλλά θα σοβαρευτεί. Και όταν θα γίνει ένας σύζυγος και πατέρας, θα αφήσει πίσω του το άστατο παρελθόν του και θα αφοσιωθεί στο να γίνει ένας νοικοκύρης. Ποτέ δεν θα είναι ο νοικοκύρης με την κλασσική έννοια, θα είναι πιο μοντέρνος και προχωρημένος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τιμήσει τον νέο του ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους άλλους δύο άντρες του ζωδιακού που σου αναλύσαμε πιο πάνω. Ο Αιγόκερως όταν είναι πιο νέος, έχει την τάση να βγαίνει, να ξενυχτάει, να πίνει και να διασκεδάζει. Ειδικά το ποτό, το βρίσκει ως μια διέξοδο από την πιεστική και αγχωτική καθημερινότητά του.

Επειδή στην δουλειά του είναι πολύ στρεσαρισμένος και στην τσίτα, θέλει στον ελεύθερο χρόνο του να είναι ένα «ρεμάλι» που ξεσπά και περνάει καλά. Είναι όμως και ένα άτομο πάρα πολύ υπεύθυνο, οπότε όταν αποφασίσει να κάνει οικογένεια, όλες αυτές οι κραιπάλες, τις αφήνει στο παρελθόν. Γίνεται ένας πατέρας και σύζυγος υπόδειγμα και προσπαθεί να είναι εντάξει σε όλες του τις υποχρεώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.