ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Δε «μασάνε» τα λόγια τους: Τα τρία ζώδια που αν σε αντιπαθήσουν θα κάνουν τα πάντα για να το καταλάβεις

Δεν πρέπει με τίποτα να σε πάρουν με κακό μάτι

Δε «μασάνε» τα λόγια τους: Τα τρία ζώδια που αν σε αντιπαθήσουν θα κάνουν τα πάντα για να το καταλάβεις

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία δε «μασάνε» τα λόγια τους, καθώς έτσι και σε αντιπαθήσουν θα κάνουν τα πάντα για να το καταλάβεις.

Δες ποια δεν πρέπει με τίποτα να σε πάρουν με κακό μάτι:

Κριός

Ο Κριός απλά δεν μπορεί να κρύψει τα νύχια του. Είναι ανοιχτό βιβλίο, και ότι σκέφτεται ή νιώθει θα το μοιραστεί ανερυθρίαστα, ακόμα και τα αρνητικά του συναισθήματα.

Όχι τόσο διά της «πλαγίου», απλά θα απλώσει τα χαρτιά του στο τραπέζι και θα σου πει «τσεκουράτα» ότι δεν σε γουστάρει.

Οι προστριβές μπορεί να μην είναι ωραίες, αλλά από την άλλη, ο Κριός σου κάνει χάρη, από την άποψη ότι θα ξέρεις να τον αποφεύγεις από την πρώτη στιγμή.

Παρθένος

Με την πρώτη ένδειξη ότι έχεις γίνει στόχος για έναν παρθένο, κόψε πέρα αμέσως.

Σε αντίθεση με τον Κριό, δεν θα σου συγχωρήσει το ότι του έθιξες την αισθητική. Θα σου δίνει μόνο τα ελάχιστα σημάδια του πόσο σε αντιπαθεί, καρφιά και λοξές ματιές, για να σε «βράσει» στο ίδιο σου το ζουμί.

Σκορπιός

Και με την πρώτη καλημέρα θα σε κόψει από πάνω ως κάτω. Αν δεν σε βρει του γούστου του, την πάτησες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός εμπιστεύεται κατά κανόνα το ένστικτό του, και αν κάτι δεν του κάθεται καλά σε εσένα, τότε δεν έχεις ελπίδες να τον «κερδίσεις» στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.