ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δείτε ποια είναι τα τρία ζώδια που… έχουν εμμονή με την περιποίηση του δέρματος

Θέλουν να ξεκινούν και να τελειώνουν την ημέρα τους με μια όμορφη ρουτίνα αυτοφροντίδας που τους χαλαρώνει

Δείτε ποια είναι τα τρία ζώδια που… έχουν εμμονή με την περιποίηση του δέρματος

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία αγαπούν την ομορφιά, και η περιποίηση του δέρματός τους δεν είναι αγγαρεία.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Κριός

Στον κόσμο ενός Κριού, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα γρήγορο ταξίδι σε beauty καταστήματα. Κάθε φορά που σταματούν σε κάποιο από τα αγαπημένα τους για να ανανεώσουν το καθαριστικό προσώπου ή την κρέμα ματιών τους, καταλήγουν πάντα να μελετούν τα ράφια για μία ή δύο ώρες -και τελικά φεύγουν με περισσότερα προϊόντα στο καλάθι τους.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, οι Κριοί είναι παρορμητικοί αγοραστές, οπότε πάντα θα παίρνουν περισσότερα προϊόντα ομορφιάς από όσα χρειάζονται. Τους ελκύουν, επίσης, τα φανταχτερά brands και τα εντυπωσιακά συστατικά που υπόσχονται να τους χαρίσουν το δέρμα των ονείρων τους. Αν αυτό το ζώδιο κατασκοπεύσει ένα trendy προϊόν στο BeautyTok, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στο μπάνιο τους.

Ο Κριός κυβερνάται από το κεφάλι, λέει η Garbis, γεγονός που μπορεί να εξηγεί την αγάπη τους για τις μάσκες και άλλα αγαπημένα προϊόντα που ενισχύουν την υγεία της επιδερμίδας. Και, ως ζώδιο της φωτιάς, έχουν πάντα το χρόνο και την ενέργεια να ολοκληρώσουν τις ρουτίνες των 12 βημάτων τους!

Παρθένος

Ακόμα κι αν ένας Παρθένος είναι εξαντλημένος μετά από μια κουραστική μέρα, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει από τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που του έχει συστήσει ο δερματολόγος του. Αυτοί οι άνθρωποι φυσικά δεν μπορούν να κοιμηθούν αν δεν βγάλουν το μακιγιάζ τους.

Πρέπει να ξεπλύνουν την οποιαδήποτε βρωμιά της ημέρας και να εφαρμόσουν τους ορούς και τις κρέμες τους -μόνο τότε μπορούν να ξεκουραστούν.

Σύμφωνα με την Garbis, οι Παρθένοι έχουν απόλυτη εμμονή με την τελειοποίηση του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας τους. Θα περάσουν ώρες ερευνώντας τα συστατικά και την καλύτερη σειρά εφαρμογής τους.

Ζυγός

Ολόκληρη η μέρα του Ζυγού περιστρέφεται γύρω από τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, το μπάνιο τους είναι πάντα εφοδιασμένο με όμορφα προϊόντα και τους αρέσει να περνούν χρόνο εκεί μέσα και να απολαμβάνουν την πολυτέλεια. Αν μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα μπάνιο ή με ντους, θα το κάνουν.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Ζυγός θέλει, επίσης, να παρακολουθεί τα επερχόμενα προϊόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, ενώ το feed τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτο με το ένα trend ομορφιάς μετά τo άλλo -αν η Hailey Bieber πρόκειται να προσθέσει κάτι νέο στη σειρά προϊόντων της, θα το μάθουν εβδομάδες νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Garbis, οι Ζυγοί δουλεύουν πολύ για την επιδερμίδας τους και αυτό φαίνεται. Έχουν τον δερματολόγο και την αισθητικό τους στην ταχεία κλήση, ώστε να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να παίρνουν πληροφορίες από ειδικούς! Αγαπημένες τους συνήθειες, επίσης, η μικροδερμοαπόξεση και άλλες διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση με τους Παρθένους που είναι περισσότερο οπαδοί των σπιτικών θεραπειών, σύμφωνα με τη Garbis. Ως ζώδιο της γης, είναι πολύ ευτυχείς να φτιάξουν μια μάσκα προσώπου με γιαούρτι και μέλι στην κουζίνα τους. Ενώ εκτιμούν έναν επιστημονικά τεκμηριωμένο ορό, είναι το ίδιο ευτυχείς με το να τοποθετήσουν τις φλούδες ενός αγγουριού στο πρόσωπό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.