ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις»: Τα τρία ζώδια που χωρίζουν με… συνοπτικές διαδικασίες

«Δίνουν προτεραιότητα στην ευεξία και την συναισθηματική τους ικανοποίηση έναντι της άνεσης της συνήθειας»

«Δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις»: Τα τρία ζώδια που χωρίζουν με… συνοπτικές διαδικασίες

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία χωρίζουν με… συνοπτικές διαδικασίες και δεν κάνουν δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την Λέταο Γουάνγκ, αστρολόγο και πνευματική σύμβουλο, η απόφαση να τερματιστεί μια σχέση συχνά συνοδεύεται από δισταγμό και αμφιβολίες, αλλά τα ζώδια που δεν δυσκολεύονται να χωρίσουν, κινούνται πάντα γρήγορα για να κόψουν τους δεσμούς μόλις μια σχέση εκτραπεί και θεωρούν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος.

Όπως λέει η Γουάνγκ, «αυτά τα άτομα δίνουν προτεραιότητα στην ευεξία και την συναισθηματική τους ικανοποίηση έναντι της άνεσης της συνήθειας».

Έχουν και άλλα κοινά χαρακτηριστικά, όπως το θάρρος να ξεκινούν δύσκολες συζητήσεις, τη σαφήνεια να ξέρουν τι θέλουν και τι τους αξίζει σε μία σχέση, και την ακλόνητη δέσμευση στην προσωπική τους ευτυχία, προσθέτει.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στον κυρίαρχο πλανήτη τους, ο οποίος μπορεί να υπαγορεύσει τι εκτιμούν, καθώς και σε άλλους αστρολογικούς παράγοντες.

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν εύκολα – «Δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις»

Κριός

«Ο Κριός, ο φλογερός πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου, επιδεικνύει τόλμη και δεν διστάζει μπροστά στη δύσκολη απόφαση ενός χωρισμού», λέει η Γουάνγκ. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, είναι γνωστό ότι τερματίζει τις σχέσεις εν βρασμώ, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού με τον σύντροφό του.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι παρορμητικό από τη φύση του και έχει επίσης την αυτοπεποίθηση να πει πώς νιώθει. Μόλις φτάσει στα όριά του, θα ξεσπάσει, θα τερματίσει τη σχέση και στη συνέχεια θα προχωρήσει χωρίς να κοιτάξει ποτέ πίσω.

Οι Κριοί έχουν μια έντονη αίσθηση του τι θέλουν από τη ζωή, γι’ αυτό θα τους δείτε επίσης να προσεγγίζουν τον σύντροφό τους προκειμένου ο χωρισμός να ήρεμος και να υπάρξει μία συζήτηση, όπου θα τα ξεδιαλύνουν όλα.

Σύμφωνα με την Γουάνγκ, ο Κριός δεν θα αποφύγει ποτέ μια δύσκολη συζήτηση.

Ο Κριός είναι επίσης ένα εξαιρετικά ανεξάρτητο ζώδιο, επομένως δεν διστάζει να επιστρέψει στην εργένικη ζωή. Αφού απαλλαχθεί από έναν κακό σύντροφο, απλά θα χαίρεται που έβγαλε αυτό το βάρος από τους ώμους του.

Σκορπιός

Αν προδώσετε την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού, να περιμένετε μήνυμα χωρισμού μέσα σε μια ώρα. Σύμφωνα με την Γουάνγκ, αυτό το ζώδιο βάζει την πίστη και τη δέσμευση πάνω από όλα τα άλλα, επομένως δεν θα διστάσει να τερματίσει μια σχέση μέσα στην οποία δεν νιώθει πλέον ασφάλεια ή σταθερότητα.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον μυστηριώδη Πλούτωνα, ο Σκορπιός δεν φοβάται να είναι μόνος. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές το προτιμάει, ειδικά αν ο σύντροφος του ήταν εξαιρετικά δύσκολος στην συμβίωση.

Αυτό το χαρακτηριστικό σημαίνει ότι δεν θα κρατήσει κοντά του ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν, απλά και μόνο για να βρίσκεται σε μια σχέση.

Όταν πρόκειται να χωρίσει με κάποιον, δεν έχει σημασία αν ο Σκορπιός είναι με τον σύντροφό του για 10 εβδομάδες ή 10 χρόνια.

«Το έντονο τους ένστικτο συχνά τους δίνει σήμα για το πότε πρέπει να αφήσουν κάποιον να φύγει, καθιστώντας τους πρωτοπόρους παρά συμβιβασμένους στον έρωτα», λέει η Γουάνγκ.

Ενώ μπορεί να μην είναι εύκολο για έναν Σκορπιό να παρατήσει κάποιον – είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, άλλωστε – ο θυμός, η απογοήτευση ή ο εκνευρισμός τους υπερτερεί σχεδόν πάντα σε σχέση με τον υπερβολικό συναισθηματισμό που μπορεί να κρατήσει άλλους ανθρώπους κολλημένους σε μία σχέση.

Τοξότης

Ενώ ορισμένα ζώδια θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν μια σχέση που αργοπεθαίνει – από πολύωρες συζητήσεις μέχρι συνεδρίες θεραπείας και συμβουλευτικής για ζευγάρια – ένας Τοξότης είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος όταν αποφασίσει να τερματίσει μία σχέση, ειδικά όταν σταματήσει να περνάει καλά.

«Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου και περιπετειώδης από το τη φύση του, ο Τοξότης έχει μια έμφυτη ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη και ανακάλυψη του εαυτού του», λέει η Γουάνγκ.

«Μια σχέση που γίνεται κουραστική και μέσα στην οποία πνίγεται, δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη του Τοξότη για την ελευθερία».

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον απέραντο Δία, είναι εύκολο για έναν Τοξότη να καταλάβει τι ακριβώς θέλει από τη ζωή, και είναι ακόμα πιο εύκολο για εκείνον να προχωρήσει ύστερα από μια σχέση. Αυτό το ζώδιο είναι άνετο με την ιδέα ότι οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, οπότε δεν είναι ο τύπος που δεσμεύεται για πάντα.

Είναι ανοιχτοί στο να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους, αλλά αγαπούν επίσης τα καθαρά ξεκινήματα. «Βλέπουν τους χωρισμούς όχι ως τελειώματα, αλλά ως πύλη προς νέες εμπειρίες και δυνατότητες», λέει η Γουάνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και μπορούν επίσης να αγκαλιάσουν τη μοναχική ζωή με ενθουσιασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.