ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δεν μένουν στα παλιά: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ξεπερνούν εύκολα έναν πρώην

Αφήνουν γρήγορα πίσω τους τα περασμένα και κυρίως τις περασμένες σχέσεις

Δεν μένουν στα παλιά: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ξεπερνούν εύκολα έναν πρώην

Ένας χωρισμός δεν είναι εύκολη κατάσταση αλλά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε μάλλον, δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ να ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας.

Ίσως φταίει το στοιχείο της φωτιάς και ο έντονος χαρακτήρας τους, ίσως ο εγωισμός τους, που δεν τους αφήνει να δείξουν την ευάλωτη πλευρά τους, ίσως πάλι το γεγονός πως διαρκώς θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Όπως και να έχει οι εκπρόσωποι των παρακάτω ζωδίων αφήνουν γρήγορα πίσω τους τα περασμένα και κυρίως τις περασμένες σχέσεις.

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστή για την ατρόμητη και περιπετειώδη φύση τους. Όταν πρόκειται για χωρισμούς, τους προσεγγίζουν με την ίδια τόλμη. Αποδέχονται γρήγορα ότι μια σχέση έχει τελειώσει και είναι πάντα έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι. Βλέπουν τους χωρισμούς ως ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία. Δεν είναι αυτοί που μένουν στο παρελθόν και είναι πάντα πρόθυμοι να προχωρήσουν μπροστά.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό τους. Διοχετεύουν την ενέργειά τους στην αυτοβελτίωση, είτε πρόκειται για γυμναστήριο, είτε για ένα νέο χόμπι, είτε για την καριέρα τους. Αρνούνται να αφήσουν έναν χωρισμό να τους καθορίσει και είναι αποφασισμένοι να βγουν πιο δυνατοί από αυτό. Όταν ένας Λέων βιώνει έναν χωρισμό, το εκλαμβάνει ως πρόκληση για να αποδείξει την αξία και την ανεξαρτησία του.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες έχουν μια έμφυτη αγάπη για την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με έναν χωρισμό, τον βλέπουν ως μια ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι σε μια μακρινή χώρα, είτε για την έναρξη ενός νέου έργου, είτε για μια συναρπαστική εμπειρία. Ευδοκιμούν στην αλλαγή και το καινούργιο, γεγονός που τους διευκολύνει να αφήσουν το παρελθόν και να αγκαλιάσουν αυτό που έρχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.