ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν θα είναι ο μήνας τους: Aυτά είναι τα τέσσερα άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Αναποδιές, ακυρώσεις και εντάσεις στις σχέσεις

Δεν θα είναι ο μήνας τους: Aυτά είναι τα τέσσερα άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος δεν θα είναι εύκολος μήνας για κάποιους, ειδικά με τον ανάδρομο Ερμή. Όμως αυτός ο μήνας τελειώνει με μια αισιοδοξία, καθώς ο Δίας μετά από καιρό γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας ελπίδα για τη νέα χρονιά που θα έρθει.

Tα 4 άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου -Αναποδιές, ακυρώσεις και εντάσεις στις σχέσεις

Δίδυμος

Ο Δεκέμβριος φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Αντιπαραθέσεις, θυμός, γκρίνια και ανταγωνισμός θα σας φέρουν στα όριά σας. Μια πιθανή απογοήτευση πλησιάζει καθώς κάποιος θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης.

Παρθένος

Νιώθετε απογοήτευση με κάποια πράγματα και αυτό σας κάνει κυκλοθυμικούς στην καθημερινότητά σας. Είστε νευρικοί στη δουλειά και δεν χειρίζεστε σωστά τις καταστάσεις. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιους, καθώς πολλά θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας με τον Άρη στο ζώδιά σας ο οποίος δημιουργεί πιεστικές καταστάσεις. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε και αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και γκρίνια.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανάδρομης Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις σου και η επικοινωνία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, θα φέρουν μια γενική απαισιοδοξία κατά την διάρκεια του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.