ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν θα λείψουν τα ευτράπελα: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν από τον Ερμή στους Διδύμους

Θα επηρεαστεί η καθημερινότητά τους

Δεν θα λείψουν τα ευτράπελα: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν από τον Ερμή στους Διδύμους

Ο Ερμής, στις 11/6, περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 27/6 και κάποια ζώδια θα επηρεαστούν παραπάνω.

Πιθανό να τους συμβούν αλλαγές και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους:

ΚΡΙΟΣ

Πολύ τρέξιμο σε περιμένει με τον Ερμή στους Διδύμους, καθώς θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή να διευθετήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Εννοείται ότι οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα είναι συχνή η ανάγκη σου να ξεφύγεις, θα έχεις και ευχάριστες στιγμές, που θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου.

Διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, τα σαββατοκύριακα ή εξ αιτίας μιας ολιγοήμερης άδειας, που θα πάρεις, για να ξεκουραστείς και να ξεσκάσεις. Εσύ που είσαι γεννημένος το α’ δεκαήμερο, να περιμένεις, στις 15, κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή το μεταφορικό σου μέσο ή χοντρή παρεξήγηση με συγγενικό ή άλλο κοντινό σου πρόσωπο και να ψυχρανθείτε.

Εσύ που είσαι γεννημένος το β’ δεκαήμερο θα είσαι μέσα στη θέρμη 17 και 21 του μήνα, οπότε δεν αποκλείονται γνωριμίες-φωτιά που θα σε ξεσηκώσουν και προτάσεις ή ραντεβουδάκια, ενώ εσύ που είσαι γεννημένος το γ’ δεκαήμερο, στις 25, μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης, να σου δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να γίνουν λάθη και παραλείψεις στη δουλειά, είτε εσκεμμένα είτε από αφηρημάδα.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα εκπαιδευτικά και νομικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κι αν είσαι φοιτητής/σπουδαστής, να ξέρεις ότι το μυαλό σου θα παίρνει 3 χιλιάδες στροφές/δευτερόλεπτο, οπότε οι πιθανότητες να έχεις επιτυχία στις εξετάσεις σου είναι μεγάλες. Από την άλλη, θα θέλεις να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις και πληροφορίες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή ταχύρρυθμο τμήμα, πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να κάνεις και τις έρευνές σου για ένα ταξίδι που έχεις στο νου, κατά την άδειά σου, ακόμα και να κλείσεις εισιτήρια ή διαμονή. Ίσως σου κάνουν και μια πρόταση επαγγελματική, που έχει αρκετές μετακινήσεις εκτός του τόπου που διαμένεις.

Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος το α’ δεκαήμερο, στις 15, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια, σε όλα τα παραπάνω. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, ίσως κάνεις μια γνωριμία με άτομο που θα σε προωθήσει κοινωνικά ή θα σου ανοίξει πόρτες, στις 17 και 21 του μήνα, ενώ εσύ που είσαι γεννημένος το γ’ δεκαήμερο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, αφού εκτός από απάτες και γκάφες, μπορεί να χάσεις αποσκευές ή κάποιο αντικείμενο, που σου χρειάζεται, στις 25.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζει ο Ερμής στους Διδύμους, στην εργασιακή σου ρουτίνα. Αρκετές ιδέες θα κατεβάσει το μυαλό σου, ακόμα και για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα και εύκολα, ενώ λαλίστατος θα είσαι και με τους ανθρώπους του χώρου, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώμες. Κάποια σχέδια θα “τρέξουν” με γοργό ρυθμό, ενώ κι εσύ θα έχεις πνευματική διαύγεια και σωματική ευεξία και μπορεί να κάνεις δυο και τρία πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως εντάξεις και την κίνηση, ως άσκηση, στην καθημερινότητά σου.

Επιπλέον, θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα φυτά ή το κατοικίδιό σου. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος το α’ δεκαήμερο, στις 15, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα, παρεξηγήσεις ή να έχεις κάποια αδιαθεσία, λόγω κόπωσης. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, 17 και 21 του μήνα, θα επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα και δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Μπορεί να ξεκινήσεις και τεχνικές εργασίες. Εσύ που είσαι του γ’ δεκαημέρου, προσοχή στις 25, αφού οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα λάθη, κυρίως σε εργασιακά ή γραφειοκρατικά θέματα, μπορεί να σε χαντακώσουν.

Πηγή: Astrology

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.