ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν το «έχουν»: Τα τρία ζώδια που δίνουν τα… χειρότερα φιλιά

Μήπως ανήκετε και εσείς σε αυτά;

Δεν το «έχουν»: Τα τρία ζώδια που δίνουν τα… χειρότερα φιλιά

Άλλοι φιλούν υπέροχα και άλλοι δεν είναι τόσο καλοί σε αυτό. Όχι, επειδή δεν ξέρουν πώς να το κάνουν, αλλά επειδή είτε δεν χαλαρώνουν είτε δεν προσπαθούν να εμπλακούν στην όλη κατάσταση.

Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν το «έχουν» με το φιλί, μήπως ανήκει το δικό σας σε αυτά;

Παρθένος

Κατ’ αρχήν, η Παρθένος δεν είναι κακός όταν πρόκειται για φιλιά. Δυστυχώς, η τελειομανία της αποτελεί συχνά εμπόδιο.

Αντί απλά να ενδώσει στο πάθος και να απολαύσει ένα φιλί, αυτό το ζώδιο του αέρα έχει την επιθυμία να τα κάνει όλα σωστά.

Ωστόσο, ο λεπτομερής σχεδιασμός είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν πρόκειται για φιλιά και μπορεί γρήγορα να καταστρέψει μια πολύ ρομαντική στιγμή.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζεται συχνά ως «αυτός που φιλά χειρότερα», αλλά αυτό ισχύει συνήθως μόνο αν δεν νιώθει πραγματική συναισθηματική σύνδεση με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Οι Αιγόκεροι είναι δύσκολοι εραστές. Αν αντιληφθούν ότι δεν νιώθουν αρκετό πάθος για το άλλο άτομο, δεν μπαίνουν στον κόπο να φιλήσουν όμορφα και δεν τους ενδιαφέρει πώς νιώθει το άλλο άτομο γι’ αυτό.

Μάλιστα, έχουν την χειρότερη τεχνική είναι πολύ πραγματιστές και δεν μπορούν παρά να αναλύσουν όλα όσα σχετίζονται με την αγάπη και το ρομαντισμό.

Κριός

Και στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια που φιλούν χειρότερα βρίσκεται ο Κριός. Όσο και αν δεν το πιστεύετε οι Κριοί, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ανυπόμονοι, βιάζονται και αποφεύγουν τις πολύ ρομαντικές στιγμές. Έτσι ακριβώς είναι και ο τρόπος που φιλούν το ταίρι τους.

Κυβερνάται από τον Άρη, πλανήτη του σεξ, της επιθετικότητας και του πάθους. Έτσι ο Κριός μοιάζει περισσότερο με αποφασισμένο πολεμιστή που τρέχει με φόρα προς τη μάχη για να ξεμπερδέψει γρήγορα και να πάρει το τρόπαιο, παρά με ρομαντικό ιππότη που έχει υπομονή μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του. Με λίγα λόγια είναι πολύ παθιασμένος, αλλά δεν έχει καθόλου τακτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.