ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν τους αρέσει να το «παλεύουν»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα παρατάνε εύκολα τόσο στη ζωή όσο και στις σχέσεις

Δεν αντέχουν τα δύσκολα

Δεν τους αρέσει να το «παλεύουν»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα παρατάνε εύκολα τόσο στη ζωή όσο και στις σχέσεις

Κάποιες φορές απλώς τα παρατάμε. Και είτε νιώθουμε απελευθέρωση και πως πήραμε τη σωστή απόφαση, είτε στη συνέχεια μετανιώνουμε γι’ αυτή την απόφαση.

Οι αντοχές στον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές. Μερικοί μπορούν να δείξουν υπομονή και επιμονή σε κάθε πτυχή της ζωής τους και πιθανόν στο τέλος δικαιώνονται. Και από την άλλη, μερικοί στην πρώτη δυσκολία «το έχουν βάλει στα πόδια» και μάλιστα χωρίς πολλές τύψεις.

Κυρίως όσο αφορά τα θέματα σχέσεων, για πολλούς είναι πολύ πιο εύκολο να εγκαταλείψουν μια κατάσταση και να προχωρήσουν σε μια νέα περιπέτεια. Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία ατόμων, ή μήπως δεν εγκαταλείπεις εύκολα, και προτιμάς πρώτα να προσπαθήσεις;

Την απάντηση θα τη βρεις παρακάτω, αφού ακολουθούν 3 ζώδια τα οποία έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τα οδηγήσουν να προχωρήσουν παρακάτω, δίχως να προσπαθήσουν και πολύ:

Ιχθύες

Οι Ιχθύες τα παρατάνε εύκολα, γιατί είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και απαισιόδοξοι. Αναρωτιούνται γιατί πρέπει να συνεχίσουν όταν έτσι κι αλλιώς κάτι δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ. Επίσης θέλουν κάθε προσπάθεια τους, να είναι για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Για κάτι σπουδαίο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει συχνά. Οπότε στους απλούς στόχους και στις καθημερινές προκλήσεις, θα τους δεις να εγκαταλείπουν από το πρώτο λεπτό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί με τη δέσμευση δεν τα πάνε και πολύ καλά. Θέλουν να έχουν τη δική τους βούληση και τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται συνέχεια. Μέχρι όμως να τα βρουν δύσκολα. Όταν μια πρόκληση βρεθεί αντιμέτωπη με ένα Ζυγό, τότε εκείνος θα αισθανθεί ότι πρέπει να σταματήσει. Θέλουν όλα να πηγαίνουν καλά και οι καταστάσεις να βαίνουν με ηρεμία. Αν δουν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, το πιθανότερο είναι να αφήσουν τα πράγματα ως έχει και να ασχοληθούν με αυτό που θα τους προσφέρει ασφάλεια και ισορροπία.

Δίδυμοι

Έχουν τρομερή ανυπομονησία, ενώ θέλουν συνέχεια κάτι που να τους ενθουσιάζει από τη ζωή. Το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί ένας Δίδυμος, είναι με ένα θέμα που του προκαλεί δυσφορία και δυσκολίες. Το πιθανότερο είναι να στραφεί προς τρόπους και καταστάσεις που τον κάνουν να ξεχνιέται και να νιώθει για πάντα νέος. Ο μόνος λόγος για να ασχοληθεί με κάτι δύσκολο ένας Δίδυμος, είναι για να έχει συνέχεια ενδιαφέρουσες προκλήσεις, και να μη βαριέται ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.