ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δες αν ανήκει και το δικό σου ανάμεσά τους: Τα 3+1 ζώδια που «στοιχειώνουν» τα όνειρα των πρώην τους

Κάνουν ό,τι μπορούν για να προκαλούν διαρκώς εντύπωση, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα τους ξεχάσουν σύντομα

Δες αν ανήκει και το δικό σου ανάμεσά τους: Τα 3+1 ζώδια που «στοιχειώνουν» τα όνειρα των πρώην τους

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία «στοιχειώνουν» τα ζώδια των πρώην τους.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως κάνουν ό,τι μπορούν για να προκαλούν διαρκώς εντύπωση, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα τους ξεχάσουν σύντομα.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, οι άρχοντες της σκανδαλιάς, θα φροντίσουν να τους θυμούνται οι πρώην τους – είτε το θέλουν είτε όχι! Οι Δίδυμοι, γνωστοί για τη διπλή φύση τους, θα στοιχειώσουν τα όνειρα των πρώην τους με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Το ένα βράδυ, ο πρώην σου μπορεί να σε ονειρεύεται ως ιππότη με λαμπερή πανοπλία, και το επόμενο μπορεί να μεταμορφωθείς σε έναν γελωτοποιό.

Οι Δίδυμοι φροντίζουν να τους θυμούνται κρατώντας τους πρώην τους σε εγρήγορση – ή πιο συγκεκριμένα, στην άκρη του κρεβατιού τους, ξύπνιους και να αναρωτιούνται, «Τι στο διάολο ήταν αυτό;»

Λέων

Αχ, Λέοντες , είστε οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του δράματος. Αυτά τα φλογερά αιλουροειδή είναι γνωστά για τις μεγαλειώδεις προσωπικότητές τους και την κλίση τους στη θεατρικότητα. Δεν μπορούν να αντέξουν τη σκέψη να μην βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, ακόμα και στα όνειρα του/της πρώην τους!

Ένας Λέων θα μπει με φανταχτερό τρόπο στα όνειρα του/της πρώην του σαν μια ντίβα στο κόκκινο χαλί, τινάζοντας την υπέροχη χαίτη του και πετώντας μια τέλεια, καυστική ατάκα που είναι εξίσου αστεία και καταστροφική.

Θα αφήσουν τους/τις πρώην τους να στριφογυρίζουν στο κρεβάτι τους, διχασμένους ανάμεσα στο γέλιο και την απογοήτευση, και να αναρωτιούνται για πάντα πώς να βγάλουν αυτόν τον Λέοντα από το μυαλό τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, που είναι διάσημοι για το έντονο πάθος και το συναισθηματικό τους βάθος, δεν εγκαταλείπουν απλά μια σχέση και την ξεχνούν.

Όχι! Θα εισχωρήσουν στα όνειρα του/της πρώην τους σαν νίντζα, οπλισμένοι με το χαρακτηριστικό γοητευτικό βλέμμα τους και ένα βαρύ φορτίο με ανεπίλυτα συναισθήματα.

Περιμένετε να ακούσετε διάφορες φράσεις, από το «Γιατί χωρίσαμε πάλι;» μέχρι το «Δεν ήμασταν ποτέ τόσο περιπετειώδεις όταν ήμασταν μαζί!» είτε είστε ξύπνιοι είτε όχι!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί άνθρωποι που σκέφτονται και αποφασίζουν με βάση τη λογική. Ενώ δεν δείχνουν πάντα τα συναισθήματά τους, ξέρουν πώς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμα και στα όνειρά σας. Το έχουν σχεδιάζει σχολαστικά εξάλλου.

Οι Αιγόκεροι εμφανίζονται στα όνειρα του/της πρώην τους σαν πολύ πετυχημένοι επαγγελματίες ή διάσημοι, με ένα πονηρό χαμόγελο και μια έξυπνη ατάκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρώην τους θα ξυπνήσουν με ανάμεικτα συναισθήματα εκνευρισμού και θαυμασμού, και θα διερωτώνται πώς τους άφησαν να φύγουν από τη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.