ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δώστε βάση: Αυτές είναι οι τέσσερις πιο τυχερές ημερομηνίες για τον έρωτα μέσα στο 2024

Υπόσχονται να βάλουν ένα χεράκι για να βοηθήσουν εpωτικής φύσεως θέματα

Δώστε βάση: Αυτές είναι οι τέσσερις πιο τυχερές ημερομηνίες για τον έρωτα μέσα στο 2024

Τέσσερις ημερομηνίες υπόσχονται να βάλουν ένα χεράκι για να βοηθήσουν ερωτικής φύσεως θέματα και τα άστρα να δώσουν λίγη από τη μαγεία τους στην ερωτική σας ζωή το 2024:

Eχοντας αφήσει πίσω μας το 2023, το χάος από την ανάδρομη Αφροδίτη του περασμένου καλοκαιριού (γνωστή και ως η εποχή των χωρισμών) είναι πιθανώς μια μακρινή ανάμνηση.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η αστρολογία του 2024 φαίνεται πολύ πιο ελπιδοφόρα για τους απανταχού ερωτευμένους, με την Αφροδίτη να κάνει κινήσεις που θα ωφελήσουν όλους σε τέσσερις πολύ τυχερές ημέρες.

3 Απριλίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς

23 Μαΐου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον Ταύρο

17 Ιουνίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

15 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στον Ζυγό τρίγωνο του Δία στους Διδύμους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, καλό να σημειωθεί: Δεν θα υπάρχει ούτε μια ανάδρομη Αφροδίτη καθ ‘όλη τη διάρκεια των επόμενων 365 ημερών. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης θα διασχίσει τον κόσμο με λιγότερες καθυστερήσεις και αναποδιές, αλλά υποδηλώνει επίσης ότι τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα δεν θα χρειαστεί να περάσουν από 40 κύματα για να σας φτάσουν, οπότε οι σχέσεις θα δεν είναι τόσο δύσκολο να συμβούν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.