ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι να μην σου τύχουν: Τα τέσσερα ζώδια που είναι τα… χειρότερα στο κρεβάτι

Δες ποια ανήκουν στη «μαύρη» λίστα

Είναι να μην σου τύχουν: Τα τέσσερα ζώδια που είναι τα… χειρότερα στο κρεβάτι

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία ας το παραδεχτούμε… είναι τα χειρότερα στο κρεβάτι.

Δες ποια ανήκουν στη «μαύρη» λίστα:

Iχθείς

Αν σου αρέσει να έχεις έναν εραστή που δεν κάνει τίποτα άλλο από το απλά να ξαπλώνει στο κρεβάτι, τότε είσαι τυχερή. Ο Ιχθύς δεν το έχει στο σεξ.

Ο Ιχθύς θέλει να το τελειώνει γρήγορα και αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνει σεξ μαζί σου, τότε να ξέρεις ότι σου κάνει μεγάλη χάρη.

Αιγόκερως

Ο προγραμματισμός πάει άψογα με τον καλά πειθαρχημένο Αιγόκερω, αλλά μην περιμένεις αυθορμητισμό. Το σεξ θα γίνει όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, οπότε προγραμμάτισε, αν μπορείς φυσικά και την ερωτική σου διέγερση.

Μην σκεφτείς να κινηθείς αθόρυβα με έναν Αιγόκερω με μια ξαφνική ερωτική επιθυμία. Θα ξεφύγει και θα σου πει να το ξανακοιτάξετε για να δει αν έχει κάποιο κενό στο πρόγραμμα του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα σε εξαπατήσουν με την ομορφιά τους και θα νιώσεις ότι θέλεις να είσαι η πάντα αγαπημένη τους ερωμένη, μέχρι να αρχίσουν να μιλάνε… και να μιλάνε… και να μιλάνε.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, κατά τη διάρκεια του ύπνου, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Καρκίνος δεν μπορεί να σιωπήσει και δεν μιλάμε για βρώμικες κουβέντες. Περισσότερο θα ακούσεις τα «παντρέψου με, δεσμεύσου μαζί μου, υποσχέσου μου ότι θα είσαι δική μου».

Παρθένος

Και το τέλος της ερωτικής επιθυμίας όπως το ήξερες. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να γίνεσαι σέξι με τον Παρθένο, αλλά να είσαι προετοιμασμένη να σε ταπεινώσει, να σε απογοητεύσει, να σε κάνει να νιώθεις πάντα ανεπαρκής και φυσικά να σε ξενερώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμάσαι αυτό. Με τον Παρθένο δεν θα καταλάβεις ποτέ αν τον καλύπτεις σεξουαλικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.