ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Είσαι ζώδιο του νερού; Δες πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα

Ακολούθησε τις συμβουλές και δεν θα χάσεις

Είσαι ζώδιο του νερού; Δες πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα

Είσαι ζώδιο του νερού και κάθε τέλος του μήνα τα βρίσκεις «σκούρα» με τα οικονομικά σου; Παρακάτω θα βρεις κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση.

Καρκίνος
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε δεν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με τα οικονομικά σου. Ξέρεις πώς να κάνεις οικονομία και η αποταμίευση για εσένα είναι μια εύκολη και σε πολλές περιπτώσεις διασκεδαστική υπόθεση.

Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να απολαμβάνεις πού και πού την… καλή ζωή. Ξόδεψε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου ή το σπίτι σου!

Σκορπιός
Είσαι άτομο πειθαρχημένο, εργάζεσαι αρκετά και συνήθως δεν σπαταλάς αλόγιστα τα χρήματα που κερδίζεις.

Το ένστικτό σου σε βοηθά αρκετά και «μυρίζεσαι» το χρήμα, όμως, εμπιστεύσου τους ειδικούς και κάνε μα «έξυπνη» οικονομική κίνηση, αν θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Ιχθύς
Είσαι ευαίσθητη και νοιάζεσαι για πολλά πράγματα. Δυστυχώς για εσένα, όμως, τα χρήματα δε βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Το γεγονός ότι δείχνεις μηδαμινό ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με τρόπο πρακτικό τα χρήματά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φρόντισε, λοιπόν, να αρχίσεις να δίνεις σιγά σιγά βάση στα οικονομικά σου, ακόμη και αν δε σε ενδιαφέρουν πολύ, κάνοντας «έξυπνες» επενδύσεις και αγορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.