Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Η ερωτική ζωή τριών ζωδίων θα αλλάξει

Ετοιμαστείτε για έντονα συναισθήματα!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Η ερωτική ζωή τριών ζωδίων θα αλλάξει

Τα τελευταία βράδια του Νοεμβρίου για πολλούς από εμάς θα είναι και αρκετά ερωτικά – τόσο που μπορεί να ξεχάσουμε όσα ήδη γνωρίζαμε.

Ειδικά, σήμερα, 29 Νοεμβρίου δεν βλέπουμε καθόλου την άσχημη πλευρά των γεγονότων και τα αντιμετωπίζουμε όλα με μια ευχαρίστηση.

Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα μάς δίνει μια μοναδική ευκαιρία: να ερωτευτούμε. Και αν ορισμένοι από εμάς δεν νιώσουμε αυτή την επιρροή έντονα, τότε σημαίνει πως δεν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Οι πιθανότητες για έντονα συναισθήματα είναι πολύ μεγάλες για τους παρακάτω:

Λέων

Όταν μιλάμε για έρωτα εσείς είστε ή όλα ή τίποτα. Δεν έχει νόημα για εσάς να ερωτεύεστε χωρίς να τα δίνετε όλα και να μην είστε ο εαυτός σας.

Με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου είστε διπλά παθιασμένες και οι πιθανότητες να τα δώσετε όλα στο άτομο που έχετε ερωτευτεί είναι πολύ μεγαλύτερες σήμερα και αύριο, που η επιρροή της συγκεκριμένης θέσης των πλανητών σας βοηθά.

Τι κι αν βιώσετε απόρριψη; Δεν σας αφορά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, θέλετε τη θετική ανταπόκριση, αλλά αν δεν αδράξετε την ευκαιρία δεν θα το μάθετε ποτέ.

Αιγόκερως

Όταν ερωτεύεστε «πέφτετε» με τα μούτρα και δεν συγκρατείστε από τις σκέψεις για το πώς νιώθει το άλλο άτομο για εσάς. Έστω και ένα μικρό δείγμα ενδιαφέροντος είναι αρκετό για εσάς.

Το καλό αυτές τις ημέρες είναι ότι γνωρίζετε πως το άλλο άτομο τρέφει συναισθήματα για εσάς και κατά τη διάρκεια του εξαγώνου του Ερμή με τον Κρόνο θα δείτε αυτά τα συναισθήματα να εκφράζονται.

Έχετε δίπλα σας ένα άτομο πολύ καλό και αυτή η συνθήκη σάς δίνει κάτι διασκεδαστικό για να περιμένετε.

Υδροχόος

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σημαίνει πως θα πάρετε αυτό που θέλετε, αν δράσετε και εσείς ανάλογα. Αυτό είναι καλό για εσάς, διότι σημαίνει πως ερωτεύεστε από επιλογή και ότι έχετε τον έλεγχο που θέλετε.

Και ενώ το να είναι κάποιος ερωτευμένος σημαίνει πως αφήνει τις άμυνές του, εσείς είστε συνειδητοποιημένες και σε πλήρη επαφή με τα συναισθήματά σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει για λίγο, δεν πρόκειται τίποτα να καταστραφεί αν είστε λιγάκι αυθόρμητες. Σήμερα είναι η ημέρα για να γίνει αυτό. Και θα τα καταφέρετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.