ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχονται θετικές εξελίξεις: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα

Τα πλάνα που έχετε ευνοούνται πολύ από τα άστρα

Έρχονται θετικές εξελίξεις: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τις δημόσιες σχέσεις,

Τα πλάνα που έχετε ευνοούνται πολύ από τα άστρα – κυρίως αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι πιο εσωστρεφές για εσάς απ’ ό,τι συνήθως. Καλείστε να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας αυτή την περίοδο για ένα σχέδιό σας. Φροντίστε μόνο να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, ώστε να μην χαθείτε στις διαδικασίες. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο διασκεδαστικό για εσάς, με την ευκαιρία γίνεται η ψυχή της παρέας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ακονίσετε το πνεύμα σας και να ξεπεράσετε τους πάντες σε γνώση, αστεία και έξυπνες ατάκες. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 9 Μαρτίου φέρνει ακόμα πιο θετικές ειδήσεις.

Δίδυμοι

Νιώθετε την εύνοια των άστρων ήδη από το πρώτο μισό της εβδομάδας. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας και θα καταφέρετε να βγείτε νικήτριες σε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί μπροστά σας. Από τα μισά της εβδομάδας και έπειτα αρχίζετε να στοχάζεστε περισσότερο τις πράξεις σας και να αξιολογείτε τη ζωή και τις αποφάσεις σας. Ειδικά στις 10 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες ξεκινάτε να σκέφτεστε τι θέλετε από τη ζωή σας, πού σας οδηγεί το παρόν σας και τι σας έμαθε το παρελθόν σας. Αφήστε τη θετική ενέργεια να ρέει περισσότερο στη ζωή σας προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε άλλους.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπομονή σάς καλούν να κάνετε οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας και να αφήσετε τη ροή να σας παρασύρει. Αφήστε το σώμα και την ψυχή σας να χαλαρώσει και κάντε μόνο όσα μπορείτε, χωρίς να πιέζεστε. Επιλέξτε την αυτοφροντίδα για να νιώσετε πολύ καλύτερα. Αν αφήσετε το πρώτο μισό της εβδομάδας να κυλήσει έτσι, τότε οι υπόλοιπες ημέρες θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Καταγράψτε τις σκέψεις και τα θέλω σας και να είστε ξεκάθαρες με τον εαυτό σας, επειδή οι θετικές εξελίξεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Βοηθήστε τον εαυτό σας και αφήστε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.