ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετοιμαστείτε για ανανέωση: Αυτά είναι τα τρία ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο πιο επιδραστικός μήνας

Ν είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές

Ετοιμαστείτε για ανανέωση: Αυτά είναι τα τρία ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο πιο επιδραστικός μήνας

Ο Σεπτέμβριος του 2023 δεν φέρνει μαζί του δύσκολες στιγμές. Αντίθετα, μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τα πράγματα για να προχωρήσουμε. Για τα 3 παρακάτω ζώδια ο Σεπτέμβριος θα είναι ο πιο επιδραστικός μήνας.

Ταύρος

Τίποτα δεν θα είναι δύσκολο για εσένα αυτόν τον μήνα, αν και θα υποστείς σημαντικές αλλαγές. Μία από αυτές τις αλλαγές μπορεί να αφορά μια μετακόμιση ή μια αλλαγή στη δουλειά. Ενώ τα ταξίδια είναι ένα από τα αγαπημένα σου πράγματα, δεν θέλεις να σηκωθείς και να μετακινηθείς ξανά, καθώς αισθάνεσαι ότι μόλις άρχισες να συνηθίζεις στο πιο πρόσφατο περιβάλλον σου.

Ωστόσο, είσαι μια υποστηρικτική και τρυφερή σύντροφος και φαίνεται ότι το άτομο με το οποίο έχεις ρομαντική σχέση, μπορεί να δεχθεί μια οικονομικά ευεργετική αναβάθμιση. Και θα τα πάτε καλά αν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε μια αλλαγή όπως αυτή.

Καρκίνος

Οι αλλαγές δεν είναι πάντα αρνητικές, Καρκίνε και στην περίπτωσή σου, τον Σεπτέμβριο του 2023 θα διαπιστώσεις ότι η αλλαγή δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά και αυτή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ. Ξέρεις ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος αυτού του τούνελ και δεν υπάρχει ούτε ένα κύτταρο μέσα σου που να νιώθει ηττημένο. Κουρασμένο όμως; Ω ναι. Θέλεις να μπεις στο ενεργειακό τρένο που υπόσχεται πάντα ο Σεπτέμβριος, αλλά το τρένο σου τυχαίνει να κάνει πολλές, πάρα πολλές στάσεις, μερικές από τις οποίες είναι απαραίτητες και εξαρτώνται από εσένα.

Ζυγός

Επειδή αυτός είναι ο μήνας που το ζώδιο του Ήλιου σου κυβερνά τον ουρανό, νιώθεις αισιόδοξη για να ξεκινήσεις τις δουλειές σου. Αν και αυτός ο μήνας υπόσχεται προκλήσεις για εσένα, Ζυγέ, μπορεί να καταλήξεις να εύχεσαι να πάνε τα πράγματα λίγο πιο ομαλά από ότι φαίνεται να τα οδηγεί ο Σεπτέμβριος. Η ειρωνεία είναι ότι είσαι ήδη ισορροπημένη και μετρημένη και βλέπεις τον εαυτό σου έτσι. Ωστόσο, η υπομονή σου θα δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.