ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιστεύουν οι άνδρες για τα γυναικεία ζώδια;

Όλο και περισσότεροι άντρες ασχολούνται πλέον με την αστρολογία

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιστεύουν οι άνδρες για τα γυναικεία ζώδια;

Αυτές είναι οι απόψεις των ανδρών για τα γυναικεία ζώδια…

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άντρες ασχολούνται πλέον με την αστρολογία.

Για να δούμε λοιπόν, ποια είναι η άποψη των ανδρών για κάθε γυναίκα του ζωδιακού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τις 12 απόψεις που έχουν οι άντρες για κάθε ζώδιο γυναίκας που γνωρίζουν…

  1. ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ:«Γουστάρω τις Κριαρίνες, είναι αποφασιστικές και δυναμικές, δεν κωλώνουν πουθενά, έχουν τσαγανό και αυτό μου αρέσει πολύ»! «Μία γυναίκα Κριός, μπορεί κυριολεκτικά να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Όταν δεν γίνονται όλα όπως θέλει αυτή, αρχίζει κάτι καβγάδες… που στο τέλος κουράζεσαι και υποκύπτεις»
  2. ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ: «Είχα κάποτε μία Ταυρίνα, με είχε σαν πασά, όλα στο χέρι μου τα έφερνε άσε που ήταν και καλή μαγείρισσα….» «Πολύ αργές ρε παιδί μου οι Ταυρίνες… Πρέπει να βγεις πάνω από 10 ραντεβού για να τις ρίξεις στο κρεβάτι. Ναι εντάξει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά μέχρι να το πάρει απόφαση η Ταυρίνα, εγώ έχω βαρεθεί»
  3. ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ: «Καλά, είναι πολλά μπροστά οι Διδυμίνες, απολαμβάνεις μαζί τους κουβέντα, έχουν μυαλό βρε αυτές οι γυναίκες και σε στέλνουν»! «Γλώσσα δεν βάζουν μέσα τους οι Διδυμίνες, μία φορά έβγαινα με μία και μου έκανε το κεφάλι καζάνι… μου ερχόταν να της πω πολύ μιλάς, λίγο φιλάς, αλλά συγκρατήθηκα»
  4. ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά μάτια μιας γυναίκας Καρκίνου που θα με κοιτάξει τη μία φορά με νάζι και την άλλη με παράπονο… είναι η αδυναμία μου»! «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι μέρα σου ξημερώνει με μία γυναίκα Καρκίνο. Το βράδυ μπορεί να έχετε περάσει τέλεια και να την αφήνεις στο σπίτι της ευχαριστημένη και το άλλο πρωινό μπορεί να ξυπνήσει με μουρμούρα… Την γκρίνια δεν την αντέχω»
  5. ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ: «Γουστάρω γυναίκες με πάθος και οι Λιονταρίνες τα δίνουν όλα για αυτό με τρελαίνουν» «Καλέ, δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα με μία Λέαινα, εκτός αν έχεις μεγάλο πορτοφόλι. Μόνο το ντύσιμό της αξίζει μία περιουσία…»
  6. ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Όσοι λένε ότι οι γυναίκες Παρθένοι είναι ψυχρές, τότε σίγουρα δεν έχουν καταφέρει να βρουν το κουμπί τους. Εγώ τις γουστάρω γιατί είναι δύσκολες, όμως αν βρεις το ευαίσθητο σημείο τους… στα δίνουν όλα»!
  7. ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ: «Καλά, υπάρχει άνδρας που να μην την έχει πατήσει έστω και μία φορά με γυναίκα Ζυγό; Έχουν θηλυκότητα και έχουν τον τρόπο να ξεσηκώνουν έναν άνδρα»! «Εμένα προσωπικά οι γυναίκες Ζυγοί μου φαίνονται χαζοχαρούμενες. Ποτέ δεν λένε όχι σε τίποτα, ότι και να τους πεις θα σου χαμογελάσουν και θα το κάνουν… γίνονται πολύ προβλέψιμες»
  8. ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Θανάσιμη αμαρτία είναι η γυναίκα Σκορπιός και να θέλεις να της αντισταθείς δεν μπορείς»! «Μία Σκορπίνα είχα και για λίγο νόμιζα ότι ήμουν πρωταγωνιστής στην Ολέθρια Σχέση. Πολύ δράμα ρε παιδί μου… άσε αυτή η εκδίκηση, σε χλωρό κλαρί δεν με άφησε μετά το χωρισμό»ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ «Θανάσιμη αμαρτία είναι η γυναίκα Σκορπιός και να θέλεις να της αντισταθείς δεν μπορείς»! «Μία Σκορπίνα είχα και για λίγο νόμιζα ότι ήμουν πρωταγωνιστής στην Ολέθρια Σχέση. Πολύ δράμα ρε παιδί μου… άσε αυτή η εκδίκηση, σε χλωρό κλαρί δεν με άφησε μετά το χωρισμό»
  9. ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ: «Γουστάρω τις Τοξοτίνες γιατί από την πρώτη στιγμή που τις γνωρίσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι τόση μεγάλη άνεση, σαν να τις ήξερες χρόνια» «Καλά .. μία γυναίκα Τοξότης μόλις της δώσεις λίγη παραπάνω σημασία και νιώσει ότι έδεσε τον γάιδαρό της, αρχίζει να σου κάνει νερά. Δεν είναι γυναίκες για σπίτι…»
  10. ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Είναι σκληρή η γυναίκα Αιγόκερως αλλά την γουστάρω, γιατί μπορεί να σε τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί, να μην το καταλάβεις αλλά να το απολαύσεις κιόλας»! «Το μυαλό της Αιγόκερου είναι κολλημένο διαρκώς στο χρήμα και στην καριέρα. Αν βγάζεις και λιγότερα χρήματα από αυτήν τότε… κάηκες»!
  11. ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Είναι απρόβλεπτη και εκρηκτική η γυναίκα Υδροχόος, γι’ αυτό και την προτιμώ, γιατί ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τον τρόπο που θα αντιδράσει»! «Μία φορά βγήκα με μία Υδροχόο και δεν το ξανακάνω… άλλα της έλεγα, άλλα καταλάβαινε, άσε που στο τέλος εκεί που τρώγαμε μάζεψε ένα τσούρμο αδέσποτα ζώα και τα τάιζε, χωρίς να μου δίνει καμία απολύτως σημασία»!
  12. ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΕΙΣ: «Η γυναίκα Ιχθύς είναι η πιο τρυφερή γυναίκα του ζωδιακού, δεν χάνει ούτε στιγμή τη θηλυκότητά της, αλλά την επιδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο» «Άσε βρε, δεν είμαι εγώ για ρομάντζα, επετείους και μονόπετρα, η Ιχθύς νομίζει ότι ζει σε παραμύθι»! «Έχει τέτοια γλυκύτητα το Ψαράκι αλλά και τόσους καλούς τρόπους που δεν μπορείς να της χαλάσεις ποτέ χατίρι»!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.