ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχουν μια τάση προς την κατάθλιψη: Αυτά είναι τα δύο πιο μελαγχολικά ζώδια

Δεν χαμογελούν συχνά

Έχουν μια τάση προς την κατάθλιψη: Αυτά είναι τα δύο πιο μελαγχολικά ζώδια

Στην αστρολογία υπάρχουν δύο ζώδια που είναι τα πιο μελαγχολικά απ΄ όλα και έχουν την τάση να τα βλέπουν απαισιόδοξα τα πράγματα.

Σπάνια χαμογελούν και έχουν ένα μόνιμο παράπονο. Μπορείς να τα μαντέψεις;

Καρκίνος

Αν γνωρίζεις λίγο από αστρολογία, τότε σίγουρα θα ξέρεις πως ο καρκίνος είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας και της μελαγχολίας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα, είναι ανασφαλής από την φύση του, πολύ ευαίσθητος και χρειάζεται διαρκώς μια επιβεβαίωση για το πόσο καλός και άξιος είναι. Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να τα παίρνει όλα κατάκαρδα και να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη καθώς έχει μια τάση να βλέπει πολλές φορές τα πράγματα απαισιόδοξα. Δεν ανοίγεται εύκολα σε άλλους ανθρώπους και κρατά πράγματα μέσα του.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι το πιο ευάλωτο συναισθηματικά ζώδιο και ο ρομαντικός ποιητής του ζωδιακού κύκλου. Τα παίρνει όλα κατάκαρδα και πληγώνεται με το παραμικρό. Συχνά θεωρεί ότι έχει εχθρούς παντού, ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς και ότι δεν παίρνει την αγάπη που δίνει στους γύρω του. Είναι εύθραυστος, ευάλωτος και είναι σε μια διαρκή αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.