ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχουν το… χάρισμα: Τα τρία ζώδια που κάνουν τα καλύτερα δώρα

Το κάνουν να φαίνεται σαν να είναι μια δεξιότητα που δεν τους τη δίδαξε κανείς

Έχουν το… χάρισμα: Τα τρία ζώδια που κάνουν τα καλύτερα δώρα

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που θα λέγαμε πως έχουν το… χάρισμα, καθώς πάντα κάνουν τα καλύτερα δώρα.

Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν χάνουν ευκαιρία για να δείξουν στους αγαπημένους τους ανθρώπους πόσο τους νοιάζονται. Το κάνουν να φαίνεται σαν να είναι μια δεξιότητα που δεν τους τη δίδαξε κανείς. Κι όμως την έχουν, και σε ένα βαθμό μπορεί να έχει σχέση και με το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

Μπορεί να φαίνεται ανόητο να αποκαλείς ταλέντο μια απλή χειρονομία όπως το να πάρεις ένα δώρο, όμως δεν είναι έτσι.

Για να κάνεις ένα δώρο, αφιερώνεις χρόνο για να σκεφτείς τι θέλει ο άλλος, να ψάξεις να το βρεις και να να γράψεις μια ωραία κάρτα που θα το συνοδεύσει.

Ακόμη κι αν όλη αυτή η προσπάθεια περάσει απαρατήρητη, αυτοί οι άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω. Αυτό που τους νοιάζει είναι η αγάπη για την προετοιμασία και την προμήθεια του τέλειου δώρου.

Ποια είναι τα ζώδια που κάνουν τα καλύτερα δώρα

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους σκεπτόμενοι άνθρωποι, οπότε μόλις σας ακούσουν να λέτε ότι χρειάζεστε ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια ή θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο φυτό στη συλλογή σας, αυτό το ζώδιο του νερού φροντίζει να μην δείξει ότι γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες.

Τις κρατά για την κατάλληλη στιγμή και θα σας εκπλήξει με ένα τέλειο δώρο, ακόμη και εκεί που δεν θα το περιμένεις. Οι Καρκίνοι είναι επίσης πολύ ευαίσθητοι και νοσταλγικοί, οπότε μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται για να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο, είναι να δουν κάτι που τους θυμίζει εσάς, έστω και λίγο.

Παρθένος

Χάρη στην προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια, το οργανωτικό μυαλό των Παρθένων είναι σε θέση να διατηρεί μια πολύ λεπτομερή λίστα με τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις επιθυμίες του καθενός.

Γι’ αυτό το συγκεκριμένο ζώδιο της γης δεν ιδρώνει ποτέ όταν έρχονται γενέθλια και γιορτές, καθώς περνούν όλο το χρόνο «παρακολουθώντας» στενά τα αγαπημένα τους πρόσωπα μόνο και μόνο για να μπορούν να τους πάρουν δώρα όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Οργάνωση εκ των προτέρων δηλαδή.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με την αισθητική και την ισορροπία, οπότε θα είστε αρκετά τυχεροί αν λάβετε ένα δώρο από το συγκεκριμένο ζώδιο του αέρα.

Μπορείτε να περιμένετε ένα δώρο που θα είναι και όμορφο κα ποιοτικό και προσεκτικά επιλεγμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που ελέγχει τις απολαύσεις μας, οπότε είναι σίγουρο ότι αυτό το ζώδιο γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ ενός καλού δώρου και ενός υπέροχου δώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.