Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς

H συγκεκριμένη Πανσέληνος εισάγει ακριβώς το είδος της ενέργειας που θα ελπίζαμε για την αρχή του καλοκαιριού

Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς

Στην αστρολογία, η πανσέληνος προσφέρει πάντα μια ευκαιρία. Ανάλογα με το πού βρίσκεσαι στο προσωπικό σου ταξίδι, αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι συναρπαστική ή τρομακτική.

Εξάλλου, συχνά απαιτείται να έρθουμε αντιμέτωπες με αλήθειες για τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας που μπορεί να είναι εντελώς επώδυνες.

Αλλά η πανσέληνος της 4ης Ιουνίου είναι κάτι που όλοι μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία. Γιατί; Λέγεται ότι φέρνει ευημερία, τύχη και αγάπη. Για αυτό ίσως έχει και το γλυκό όνομα: Πανσέληνος της Φράουλας.

Για αυτόν τον λόγο, οι αστρολόγοι συνιστούν να μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία της πανσελήνου να περάσει χωρίς να την αξιοποιήσεις.

Αντίθετα, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη νύχτα για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Θα έχεις πολλές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα.

Εν ολίγοις, η Πανσέληνος της Φράουλας του Ιουνίου στον Τοξότη, εισάγει ακριβώς το είδος της ενέργειας που θα ελπίζαμε για την αρχή του καλοκαιριού. Παρακάτω θα δεις τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο από την πανσέληνο του Ιουνίου.

Γιατί ονομάζεται Πανσέληνος της Φράουλας

Ο όρος «Πανσέληνος της Φράουλας» επινοήθηκε από τις ινδιάνικες φυλές της Αμερικής Algonquin, Ojibwe, Dakota και Lakota. Επέλεξαν αυτό το όνομα για να σηματοδοτήσουν την ωρίμανση των φραουλών του Ιουνίου που είναι έτοιμες να μαζευτούν.

Ποια είναι η πνευματική σημασία της Πανσελήνου της Φράουλας
Σύμφωνα με την αστρολόγο Imani Rae, το φεγγάρι της φράουλας αποτελεί ευκαιρία για τύχη, αγάπη και ευημερία, καθιστώντας την ως ιδανική στιγμή για να εκδηλώσεις τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου.

Δεν είναι περίεργο ότι η «αγάπη» είναι επίσης μια κεντρική πνευματική έννοια του φεγγαριού της φράουλας το οποίο θεωρείται ως το φεγγάρι του μέλιτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι πιθανό επειδή ο Ιούνιος είναι ο παραδοσιακός μήνας για τους γάμους και πήρε το όνομά του από την Juno, τη ρωμαϊκή θεά του γάμου. Έχοντας αυτό κατά νου, το φεγγάρι της φράουλας μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος προβληματισμού για περασμένες, παρούσες ή μελλοντικές ρομαντικές σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.