ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Οι τέσσερις συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται οι πιο τοξικοί

Οι ακατάλληλοι συνδυασμοί στον έρωτα

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Οι τέσσερις συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται οι πιο τοξικοί

Υπάρχουν τέσσερις συγκεκριμένοι συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται οι πιο τοξικοί.

Παρακάτω θα δούμε τους πιο «εκρηκτικούς» ζωδιακούς συνδυασμούς:

Αιγόκερως και Λέων

Ότι θα περιμένατε κάτι άλλο αν βάζατε στο ίδιο μαντρί θήραμα και θύτη, ασχολίαστο. Η εγκράτεια και ο ρεαλισμός του Αιγόκερου απλά θα ποδοπατούνται συνεχώς από την ανάγκη του εγωκεντρικού Λέοντα να βρίσκεται στο προσκήνιο και να έχει πάντα δίκιο.

Ακόμα χειρότερα, είναι και τα δύο εξαιρετικά στοχοκατευθυνόμενα ζώδια, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μία μικρή ανισορροπία στην κοινωνική και οικονομική επιτυχία μπορεί να υποδαυλίσει ζήλιες και πάθη.

Σκορπιός και Δίδυμος

Εδώ το ζύγι σχεδόν πάντα ρέπει προς μία μεριά. Ο Σκορπιός είναι ένα παθιασμένο και μονογαμικό πλάσμα, επενδύεται συναισθηματικά έντονα στο ταίρι του. Αν τώρα έχει την ατυχία αυτό να είναι Δίδυμος, το… ελεύθερο πουλί του ζωδιακού, έπεσε σε αδιέξοδο.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Δίδυμος μπορεί επίσης να αισθάνεται ασφυκτικά απέναντι στη συναισθηματική προσκόλληση του Σκορπιού, ενώ δεν ταιριάζουν και οι ρυθμοί τους, με τον πρώτο να αναζητά την ένταση και τις απανωτές εμπειρίες, και τον άλλο να προτιμά μια πιο ήρεμη ζωή.

Παρθένος και Κριός

Αν μη τι άλλο, ταιριάζουν στην αντιδραστικότητα. Συναισθηματικά επικεντρωμένοι οι Παρθένοι, ενώ οι κριοί είναι της έμπρακτης έκφρασης.

Οι τελευταίοι συνήθως δεν γουστάρουν τη συνεχή ανάγκη των Παρθένων να σκαλίσουν τα «ενδόμυχά» τους, ενώ οι δε νιώθουν πως δεν παίρνουν όσα δίνουν.

Υδροχόος και Ταύρος

Εδώ η τοξικότητα είναι παρόμοια με του προηγούμενου ζευγαριού, αλλά με τις αντιθέσεις στο τέρμα. Ο Υδροχόος «ονειροβατεί» στον ιδεατό του κόσμο όπου όλα είναι τσιλ, και δραπετεύει εκεί κάθε φορά που ο Ταύρος θέλει να τον προσγειώσει για τα θέματα της σχέσης τους.

Ακόμα, ο Υδροχόος θέλει συνεχή εναλλαγή και συναισθηματική αποκάλυψη, ενώ ο Ταύρος πονοκεφαλιάζει, αφού πνευματικά και έμπρακτα του αρέσουν οι ευθείες, η σταθερότητα, και εκμυστηρεύεται με το… σταγονόμετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.