ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να είναι «ψεύτικοι» φίλοι

Οι φιλίες είναι πολύ απαιτητικές και πολύπλοκες και μπορεί να απορροφούν σημαντικό κομμάτι της ενέργειάς μας

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να είναι «ψεύτικοι» φίλοι

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι πιθανότερο να είναι «ψεύτικοι» φίλοι.

Όλοι μας, γνωρίζουμε πως οι φιλίες είναι πολύ απαιτητικές και πολύπλοκες και μπορεί να απορροφούν σημαντικό κομμάτι της ενέργειάς μας, ωστόσο αν «πέσουμε» στα τρία παραπάνω ζώδια τότε την έχουμε «πατήσει».

Οι «ψεύτικοι» φίλοι άλλωστε, είναι ένα φαινόμενο το οποίο όλοι έχουμε συναντήσει λίγο πολύ.

Ποια είναι λοιπόν;

Υδροχόος

Υδροχόος ή αλλιώς ο φίλος-χαμαιλέων. Οι Υδροχόοι, γνωστοί για την ευελιξία τους, μπορεί να κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Η προσαρμοστικότητά τους μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από ένα προσωπείο ειλικρίνειας.

Μπορούν να μπουν σε διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους, η αφοσίωσή τους είναι αμφίβολη. Παρατηρήστε αν είναι ασυνεπείς, αν τα λόγια τους δεν συνάδουν με τις πράξεις τους. Κοινώς, άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι χαρακτηρίζονται συχνά ως διπρόσωποι. Ενώ μπορεί να έχουν συναρπαστική προσωπικότητα, μπορεί να δυσκολεύονται να είναι συνεπείς, γεγονός που καθιστά αδύνατο να βρείτε σε αυτούς σταθερότητα.

Δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να τους εμπιστευθείτε και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές σας. Δώστε προσοχή στις πράξεις τους γιατί μπορεί να «παίζουν» με πολλές προσωπικότητες.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς, με την ονειροπόλα φύση και την ενσυναίσθησή τους, συχνά προσελκύουν ανθρώπους που αναζητούν παρηγοριά. Ωστόσο, η επιθυμία τους να αποφεύγουν τις συγκρούσεις μπορεί να τους οδηγήσει στο να είναι ανειλικρινείς στις φιλίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι στην επικοινωνία τους, αφήνοντας περιθώρια για παρεξηγήσεις. Αν αισθάνεστε ότι ένας φίλος Ιχθύς αποφεύγει την αντιπαράθεση, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.