ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρκίνος – Λέων: Πώς είναι ο χαρακτήρας όσων έχουν γεννηθεί στην αλλαγή των δύο ζωδίων;

Τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας αν γεννηθήκατε πάνω στην αλλαγή;

Καρκίνος – Λέων: Πώς είναι ο χαρακτήρας όσων έχουν γεννηθεί στην αλλαγή των δύο ζωδίων;

Τι γίνεται με τους ανθρώπους που γεννιούνται πάνω στην αλλαγή ενός ζωδίου; Ανήκουν στο τελευταίο δεκαήμερο του ενός ζωδίου ή στο πρώτο του άλλου; Και τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά τους;

Αν και το να βρίσκεται ένας πλανήτης σε δύο ζώδια ταυτόχρονα είναι απίθανο, τα χαρακτηριστικά «μοιράζονται» ανάμεσα στα δύο. Αν, για παράδειγμα, ένας άνθρωπος έχει γεννηθεί την τελευταία μέρα που ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι Καρκίνος, αλλά υπάρχει πιθανότητα πολλοί πλανήτες του να βρίσκονται στον Λέοντα, οπότε να έχει και χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνά από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Όσοι έχουν γεννηθεί εκείνη την ημέρα συνδυάζουν τις ενέργειες και των δύο ζωδίων στο κοσμικό τους προφίλ. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους.

Είναι μεγαλόκαρδοι

Οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο περιποιητικά και αγαπησιάρικα ζώδια. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων και να δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας σε όποιον έχουν δίπλα τους. Από την άλλη, οι Λέοντες δεν διακρίνονται τόσο για τον συναισθηματισμό τους, αλλά ξεχειλίζουν γενναιοδωρία. Και οι δύο είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βοήθεια και να αναπτερώσουν το ηθικό εκείνων που νιώθουν απογοητευμένοι. Άλλωστε, ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας και ο Λέοντας της καρδιάς.

Γίνονται καλοί ηγέτες

Τα δύο αυτά ζώδια κυβερνώνται από τον Ήλιο (Λέων) και τη Σελήνη (Καρκίνος), πράγμα που σημαίνει πως ο αστρολογικός τους χάρτης είναι γεμάτος φως. Έτσι όποιος γεννήθηκε πάνω στην αλλαγή αυτών των δύο φέρει μαζί του μια δυνατή λάμψη και την έμφυτη αίσθηση της δύναμης, της ηγεσίας και της ανάγκης για καλή φήμη. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για διαπροσωπικές σχέσεις γεννήθηκαν για να ξεχωρίσουν.

Χρειάζονται διαρκώς προσοχή

Τι θα πάρουμε αν συνδυάσουμε τον υπερευαίσθητο Καρκίνο με τον δραματικό Λέοντα; Έναν άνθρωπο που θέλει πολλή πολλή προσοχή. Δεν είναι έκπληξη πως τα Λιοντάρια αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο και να έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Από την άλλη, οι Καρκίνοι αποζητούν την προσοχή, αλλά όχι τόσο φανερά. Όταν νιώθουν πως οι δικοί τους σημαντικοί άνθρωποι τους αγνοούν, τότε ίσως την αποζητήσουν με έντονο τρόπο.

Έχουν κλίση στις τέχνες

Οι Λέοντες γεννιούνται για να λάμψουν – θέλουν η δημοσιότητα να είναι στραμμένη πάνω τους. Λατρεύουν να εκφράζονται μέσα από τη δημιουργικότητας και να γίνονται αρκετά δραματικοί, με τάσεις προς την υποκριτική, τη μουσική και τις παραστατικές τέχνες. Οι Καρκίνοι είναι πιο φιλοσοφημένοι και εκφράζονται συνήθως καλύτερα μέσω ποιημάτων, έργων ζωγραφικής και στίχων. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως αν γεννηθείτε στην αλλαγή των δύο η τέχνη με κάποιον τρόπο θα υπάρξει στη ζωή σας.

Παραμένουν παιδιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καρκίνοι και Λέοντες έχουν μια βαθιά σύνδεση με το παιδί που κρύβουν μέσα τους. Και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ζωντανό το ελεύθερο πνεύμα τους και η καρδιά τους παραμένει αγνή. Μάλιστα, συνήθως, είναι υπέροχοι και με τα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.