ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κράτησε σημειώσεις: Έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο ότι σε θέλει

Ο καθένας μας, εκφράζεται με τον δικό του τρόπο

Κράτησε σημειώσεις: Έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο ότι σε θέλει

Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα το ίδιο να ισχύει και στον τρόπο έκφρασης συναισθημάτων του κάθε ζωδίου.

Τα σημάδια του έρωτα στα ζώδια:

Κριός

Είναι ένα ζώδιο που δεν κάνει πίσω και έχει μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του. Ερωτεύεται γρήγορα και συνήθως θα το δείξει ξεκάθαρα. Σπάνια να μην το πει. Θα καταλάβεις ότι σε θέλει από τα μάτια του όσο σε κοιτάει και το ασταμάτητο χαμόγελο του… καθώς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Ταύρος

Είναι από τα άτομα που όταν ερωτευτούν, το κάνουν πραγματικά. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα στο δείξει άμεσα. Ο Ταύρος είναι από τα άτομα που δεν θέλουν να τους αγγίζει κανείς, αλλά αν σε ερωτευτεί θα προσπαθεί συνεχώς να βρει μια αφορμή να σε αγγίξει, κάνοντας ταυτόχρονα χαλαρό φλερτ για να σε κερδίσει.

Δίδυμος

Είναι σχετικά δύσκολο να καταλάβεις αν ένας Δίδυμος σε θέλει λόγο της επικοινωνιακής του φύσης. Γι’ αυτό δείξε προσοχή στην επικοινωνία του σώματος τους. Δες αν κινείται πιο έντονα όταν σου μιλάει, αν φτιάχνει συνεχώς το μαλλί του και αν είναι λίγο νευρικός. Επίσης, όταν ένας δίδυμος θέλει κάποιον μπορεί να χαμογελάει περισσότερο.

Καρκίνος

Ευτυχώς για σένα ο καρκίνος κάνει «μπαμ» όταν θέλει κάποιον. Αν σε θέλει, δεν σταματάει να σε περιποιείται. Είναι ντροπαλά άτομα αλλά δεν σταματούν να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα μέσω της φροντίδας τους. Επίσης, μπορεί να δυσκολεύεται να σε κοιτάξει στα μάτια και να κοκκινίζει όποτε το κάνει.

Λέων

Δεν είναι διακριτικό ζώδιο και θα καταλάβεις εύκολα πως σε θέλει, από τις κινήσει του. Θα σε πάρει αγκαλιά και θα προσπαθήσει να σου αγγίξει το χέρι χωρίς φόβο. Είναι ξεκάθαρα ζώδια και περιμένουν το ίδιο και από τους άλλους.

Παρθένος

Ένας Παρθένος θα δείξει σιγά σιγά ότι σε θέλει. Θα ξεκινήσει να σε φροντίζει πριν καν το ζητήσεις και θα περιποιηθεί περισσότερο τον εαυτό του όταν βρίσκεσαι μαζί του. Δεν ζητάνε εύκολα να βγεις ραντεβού μαζί τους γιατί θέλουν να σε πλησιάσουν έμμεσα ώστε να το ζητήσεις εσύ από αυτούς.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει αγάπη. Δεν φοβάται να κάνει την πρώτη κίνηση. Μερικοί Ζυγοί πάνω στο άγχος τους μπορεί να σε πλησιάσουν και να είναι λίγο άβολοι, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο ξεκάθαρα. Είναι ένα ζώδιο που ξέρει να παίρνει πρωτοβουλίες και θα προτιμήσει κάτι πιο ρομαντικό για το ραντεβού σας (συνήθως το βράδυ), παρά έναν μεσημεριανό καφέ.

Ένας Ζυγός είναι ρομαντικός και ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Ίσως νιώσεις πως σε αντιγράφει στην προσπάθεια του να μπει στον «κόσμο» σου, αλλά το κάνει φυσικά ώστε να βρει την αρμονία μεταξύ σας.

Σκορπιός

Είναι από τα πιο μυστικοπαθή ζώδια. Όμως, θα καταλάβεις πως σε θέλει με τις ματιές του. Όταν θέλει κάποιον δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω του, ακόμα και από μακριά. Παθιάζεται σε σημείο να κάνει παιχνίδια μέχρι να του ζητήσεις εσύ να βγείτε γιατί του αρέσει να έχει και την επιβεβαίωση.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ξεκάθαρο πως ένας Τοξότης σε θέλει. Είναι επικοινωνιακά ζώδια και μιλάνε με τους πάντες. Δεν είναι πολύ ρομαντικοί και ίσως σε πλησιάσουν μέσω των συζητήσεων για τα ενδιαφέροντα σας. Αν σε θέλει όμως θα παρατηρήσεις μια μικρή γλύκα στον τρόπο του και ίσως σου ζητήσει να κάνεις μια ασχολία μαζί του, όπως για παράδειγμα μια εκδρομή.

Αιγόκερως

Είναι ένα ζώδιο που ξέρει να συγκρατεί τον εαυτό του. Πρώτα θα βάλει την δουλειά του και μετά θα σε πλησιάσει. Είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις επειδή δίνουν χρόνο στα πράγματα και δεν τρέχουν. Όταν ένας Αιγόκερως σε θέλει, θα σε πλησιάσει σταδιακά, δείχνοντας σου την ψευδαίσθηση ότι είναι τέλειος (τους ενδιαφέρει πολύ η εικόνα τους). Αν σε θέλει θα είναι ευγενικός μαζί σου και θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός.

Υδροχόος

Θέλει να έχει συνεχώς τον χώρο του. Όταν σε θέλει όμως ξεκινάει και σε βάζει στην ζωή του, ρίχνοντας τον τοίχο τους. Αν σου γνωρίσει τους φίλους του σημαίνει ότι πραγματικά σε θέλει. Επίσης, μπορεί να γίνει νευρικός και δεν θα σταματά να σου χαμογελά.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτεύεται έντονα και θέλει να έχει βαθιές σχέσεις. Όταν σε θέλει θα γίνει ρομαντικός και θα προσπαθήσει να περνάτε χρόνο μαζί. Θα θυσιάσει τον χρόνο του για σένα ψάχνοντας συνεχώς αφορμές για να σε δει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.