ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ξέρουν να συγχωρούν: Τα έξι ζώδια που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες

Είναι διατεθειμένα να κάνουν μία νέα αρχή στις σχέσεις τους

Ξέρουν να συγχωρούν: Τα έξι ζώδια που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες

Υπάρχουν έξι συγκεκριμένα ζώδια που όταν κάτι πάει στραβά με κάποιο άτομο, είναι έτοιμα να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία και να συγχωρέσουν.

Σύμφωνα με την αστρολογία, είναι διατεθειμένα να συγχωρήσουν και να κάνουν μία νέα αρχή στις σχέσεις τους.

Τα 6 ζώδια που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες

Κριός

Οι Κριοί αν και είναι από τα ατρόμητα και με έντονη προσωπικότητα ζώδια σπεύδουν συχνά να δώσουν δεύτερες ευκαιρίες. Η φλογερή τους φύση και η επιθυμία τους για συνεχή δράση τους ωθούν να αγκαλιάσουν την αλλαγή.

Εάν έχετε στην ζωή σας έναν Κριό, θα ξέρετε ότι προτιμάει να επιλύσουν συγκρούσεις παρά να τις αφήσει κάτω από το χαλί. Οι Κριοί είναι συνήθως αυτοί που βοηθούν τις σχέσεις τους να ανακάμψουν μετά από παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Είναι γνωστοί για την ακλόνητη πίστη τους και αυτό το χαρακτηριστικό επεκτείνεται στην προθυμία τους να προσφέρουν δεύτερες ευκαιρίες στους άλλους.

Είναι προσγειωμένοι και υπομονετικοί και συνήθως θέλουν να πιστεύουν ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Πιστεύουν ότι με χρόνο και προσπάθεια, κάθε σχέση μπορεί να διορθωθεί.

Δίδυμοι

Είναι από τα πλέον επικοινωνιακά ζώδια. Αυτό τους κάνει πολύ προσαρμοστικούς και έτοιμους να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις τους.

Εάν πιστεύουν ότι μία ειλικρινής συζήτηση θα λύσει τα προβλήματα τότε είναι διατεθειμένοι να την κάνουν παρά το γεγονός ότι νιώθουν άβολα.

Λέων

Οι Λέοντες, με τη μεγάλη τους καρδιά και την αισιοδοξία τους, δεν αφήνουν τις σχέσεις τους να διαλυθούν.

Πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχθούν και να βελτιωθούν γι’ αυτό και συχνά δίνουν δεύτερες ευκαιρίες με ενθουσιασμό. Η γενναιόδωρη φύση τους εμπνέει τους άλλους να αγωνιστούν για την προσωπική ανάπτυξη τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί εκτιμούν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις τους. Η διπλωματική τους φύση και η έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης τους οδηγεί να θεωρούν τις δεύτερες ευκαιρίες ως μέσο αποκατάστασης της ισορροπίας.

Πιστεύουν ότι το να λύνονται τα προβλήματα στις σχέσεις είναι απαραίτητο για να αναπτυχθεί κάποιος ατομικά και να ζήσει σε έναν πιο αρμονικό κόσμο.

Ιχθύες

Έχουν βαθιά ενσυναίσθηση και γι’ αυτό είναι από τα ζώδια που θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύουν στη δύναμη της συγχώρεσης και επειδή αισθάνονται τα αισθήματα των άλλων μπορούν να τους κατανοήσουν και να βρουν λύση στα προβλήματα στις σχέσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι από τα πλέον συμπονετικά ζώδια γι’ αυτό θα παρέχουν στον άλλον τον απαραίτητο χώρο για να εξελιχθεί παρά τα όποια λάθη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.