ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Λιώνουν» το ένα για το άλλο: Αυτά είναι τα ζώδια που ερωτεύονται μεταξύ τους

Έτσι και συναντηθούν θα κάνουν τα... σεντόνια τους να «πάρουν φωτιά»

«Λιώνουν» το ένα για το άλλο: Αυτά είναι τα ζώδια που ερωτεύονται μεταξύ τους

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το ζώδιό μας «λέει» πολλά σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε αλλά και γενικότερα για την ερωτική μας ζωή.

Με βάση τη θέση της Σελήνης που έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τη θέση του Άρη που έχει να κάνει με το σεξ και την επιθετικότητα, καθώς και τη θέση της Αφροδίτης που σχετίζεται με την αγάπη και την προσκόλληση φαίνεται και το αν ένα ζώδιο γεννήθηκε σε κατάλληλη ώρα με ένα άλλο και αν ταιριάζουν ερωτικά.

Ποια είναι λοιπόν τα ζευγάρια των ζωδίων που ερωτεύονται μεταξύ τους;

Κριός και Σκορπιός

Τα ζώδια αυτά ταιριάζουν πολύ, καθώς σύμφωνα με τη New York Post, ο Κριός χρειάζεται συνέχεια την ίντριγκα και τη διέγερση. Έτσι με την καχυποψία του Σκορπιού και την αδιακρισία του Κριού δημιουργείται ο τέλειος ερωτικός συνδυασμός.

Ταύρος και Παρθένος

Η ανθεκτικότητα του Ταύρου και η φροντίδα του συνδυάζεται τέλεια με τον Παρθένο που είναι επίσης υπομονετικό ζώδιο. Έχουν ρομαντισμό και τους αρέσει να έχουν μακροχρόνιους δεσμούς.

Δίδυμος και Τοξότης

Ο αέρας και η φωτιά μεταξύ τους δημιουργούν ένα ωραίο ζευγάρι με σεξουαλική χημεία. Είναι δύο αυθόρμητα ζώδια και θέλουν δίπλα τους ένα άτομο που θα τους κάνει να τολμήσουν πράγματα.

Καρκίνος και Ιχθύς

Είναι ζώδια του νερού με αποτέλεσμα να έχουν κατανόηση μεταξύ τους. Κυνηγούν και οι δύο την αγάπη, ενώ φοβούνται την εγκατάλειψη. Αν αγαπηθούν θέλουν να μείνουν για πάντα μαζί.

Κριός και Λέων

Είναι δύο ζώδια που δεν φοβούνται να δείξουν τον εαυτό τους. Ο Λέων βρίσκει μια οικειότητα στη φωτιά του Κριού και με τη στοργικότητα τους δημιουργούν ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Καρκίνος και Παρθένος

Ο καρκίνος δεν εμπιστεύεται εύκολα και ο Παρθένος αναζητά τη φροντίδα. Όταν όμως γίνει η σύνδεση δεν αφήνει ο ένας τον άλλο καθώς έχουν και οι δύο την αίσθηση ότι κανείς δεν τους αγαπάει. Έτσι δημιουργούν μια σχέση γεμάτη τρυφερότητα.

Υδροχόος και Ζυγός

Ο Ζυγός βρίσκει την παρέα του Υδροχόου πολύ όμορφη. Ο ένας βοηθάει τον άλλο στο να κάνουν πράγματα έξω από την κανονικότητα τους, με τον Ζυγό να παρασύρει τον Υδροχόο στην ανισορροπία του.

Αιγόκερως και Σκορπιός

Είναι φιλόδοξα ζώδια και παρόλο που δεν εμπιστεύονται εύκολα, ταιριάζουν μεταξύ τους και κάνουν ο ένας τον άλλο να νιώθει ασφάλεια. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί εντάσεις που μόνο ο Αιγόκερως μπορεί να αντέξει με τον Κρόνο στο ζώδιο του.

Τοξότης και Λέων

Έχουν και οι δύο μια παιδική ενέργεια και θέλουν να περνάνε ευχάριστες στιγμές μαζί. Μεταξύ τους δημιουργούν μια υποστηρικτική σχέση με αμοιβαία συναισθήματα.

Αιγόκερως και Ταύρος

Είναι μεταξύ τους σταθεροί και μπορούν να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις αγάπης. Είναι δύο ζώδια που αντέχουν τις δυσκολίες και θα παραμείνουν μαζί σε όλα.

Υδροχόος και Δίδυμος

Οι δίδυμοι προσφέρουν χιούμορ και λιτότητα στην ενέργεια του Υδροχόου και μεταξύ τους δημιουργούν μια περίεργη αλλά δυνατή σχέση. Λατρεύουν την εγκεφαλική σύνδεση.

Ιχθύς και Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ζυγός τους δίνει την αγάπη που τόσο πολύ αποζητούν. Ο ζυγός κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης και με τις συνεχείς αλλαγές τους κάνουν τους Ιχθύες να μην φεύγουν από πάνω τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.