ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μην πείτε ότι δεν ξέρατε – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που γυρνάνε στην πρώην τους για σεξ

Κι όμως υπάρχουν και αυτά τα ζώδια

Μην πείτε ότι δεν ξέρατε – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που γυρνάνε στην πρώην τους για σεξ

Δεν είναι ότι καλύτερο να γυρνάμε στην πρώην μας μόνο και μόνο για το σεξ αλλά κάποιες φορές αυτό γίνεται και είναι γεγονός.

Κάθε αισθηματική σχέση περιέχει σεξουαλικό πάθος, περισσότερο ή λιγότερο έντονο. Κάθε ταίρι που περνά από την ζωή μας, αφήνει την σφραγίδα του, καλές η κακές εντυπώσεις, και το πόσο το σεξ παίζει ρόλο σε κάθε ζώδιο το ξέρουμε.

Για το κάθε ένα απ’ αυτά, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, η γεύση από το σεξ που του άφησε η σχέση που έληξε, είναι το κίνητρο για να επιδιώξει εύκολα, δύσκολα, έτσι κι έτσι ή και καθόλου, να ξαναβρεθεί μόνο, αυστηρά μόνο, στο κρεβάτι με ένα πρώην ταίρι για να απόλαυσει ξανά το σεξ μαζί του.

Δες παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που το κάνουν:

  1. Σκορπιός…Όσο και να σου άρεσαν οι eρωτικές επαφές με τον Σκορπιό και να επιστρέφει έστω μόνο για σeξ πρόσεχε, φυλάγου! Μπορεί να είναι ο μάστορας του σeξ, ο κυρίαρχος στην eρωτική αρένα, όσα δεκάρια κι’ αν του βάλλεις, η επιστροφή του είναι ύποπτη και εμπεριέχει ρίσκο. Κάτω από κανονικές συνθήκες ο Σκορπιός, θα πρέπει να σε έχει διαγράψει από την ζωή του οριστικά. Για να επανακάμπτει, κάτι το απωθημένο έχει στο μυαλό του, σου το φυλάει και που δεν θα σου βγει σε καλό. Πιθανότατα θα θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι, εκθέτοντας, μειώνοντας ή ταπεινώνοντας σε αφού σε εγκαταλείψει σαν στημένη λεμονόκουπα.
  2. Τοξότης…Σιγά που δεν θα επιστρέψει! Γιατί; Σου κρατάει κακία; Ξέρει τι θα πει κακία; Όπως και αν πέρασε μαζί σου ωραία θα του φάνηκε! Είναι τόσο αθώος και ανεπιτήδευτος που πάντα διατηρεί καλές εντυπώσεις για τους άλλους και τόσο eρωτικός που είναι πάντα πρόθυμος για κάθε είδους eρωτική επαφή, μόνιμη ή περιστασιακή. Μπορεί να είναι ανέμελα άστατος αλλά αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για σένα να τον ρίξεις στο κρεβάτι χωρίς δεύτερη σκέψη, ούτε δικιά του ούτε δικιά σου. Σeξ χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις; Το ιδανικό για την ανεξαρτησία και την ελευθερία του.
  3. Δίδυμοι…Ο Δίδυμος που οι θέσεις του είναι ρευστές, εύκολα θα επέστρεφε για το σeξ, άσχετα με τον λόγο του χωρισμού σας. Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οι αναστολές της πρώτης επαφής όταν υπήρχε κάποια αμηχανία αναμεσα σας, αλλά προηγούμενο και εξοικείωση στο θέαμα του γυμνού και την επαφή σας, του διευκολύνει την επάνοδο. Ίσως γι’ αυτόν να σημαίνει και κάτι περισσότερο, δηλαδή μια επανασύνδεση, που θα μπορούσε να την απολαμβάνει για όσο το επιθυμεί και να την διακόψει οπότε θελήσει ή και να σε θεωρεί απλώς περιστασιακή σύντροφο του κρεβατιού. Κλασσικό δείγμα ρευστότητας των συμπεριφορών του Διδύμου, θα γυρίσει, αλλά όλα παίζονται παρακάτω.
  4. Κριός…Ο πρωτοπόρος και σeξουαλικός Κριός είναι του δόγματος «πάμε γι’ άλλα». Δεν κάθεται να μηρυκάζει εύκολα μια ήδη μασημένη τροφή. Έχει μπροστά του όλο το πεδίο να κατακτήσει, να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, να ανανεωθεί, να γευτεί το σeξ από άλλες πήγες. Στο κάτω κάτω, ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες που περιμένουν να τις κατακτήσει, να του παραδοθούν. Για την σχέση σας που έληξε, ισχύει για τον Κριό, το ότι δεν κλαίει πάνω απ’ το χυμένο γάλα και δεν κρατά κακίες. Αν είναι free, μοναδική εξαίρεση, να ξαναγευτεί το σeξ με πρώην του, είναι να το έχει απολαύσει τόσο πολύ ώστε να ενδώσει, παραβαίνοντας τις συνήθειες του.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.