ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; – Αυτά είναι τα άτυχα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; – Αυτά είναι τα άτυχα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Φεβρουάριος, ως γνωστόν είναι αφιερωμένος στον έρωτα καθώς στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι άτυχα.

Σε αστρολογικό επίπεδο στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως η πιο ρομαντική όψη του μήνα είναι στις 13 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν από τον Άγιο Βαλεντίνο, που θα πραγματοποιηθεί το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Στις 14 Φεβρουαρίου η εκρηκτική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις και συναισθήματα ζήλιας, εκδικητικότητας και κτητικότητας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας περισσότερα τα παρακάτω ζώδια:

Tαύρος

Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 22 του μήνα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει εντάσεις στο γραφείο που θα σας επηρεάσει πολύ. Δυστυχώς η κακή σας ψυχολογία θα επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σας ζωή. Δείξτε ψυχραιμία και μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας.

Λέων

Οι συγκρούσεις με το ταίρι σας θα είναι αναπόφευκτες. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας βρει με αρκετά νεύρα. Τα παιχνίδια εξουσίας και οι χειριστικές συμπεριφορές δεν βοηθούν καθόλου στο να υπάρχει ένα ερωτικό κλίμα με θετική διάθεση.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου πυροδοτεί εντάσεις, διαφωνίες και δύσκολες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Θα νιώσετε μεγάλο θυμό για το ταίρι σας και κάποιοι ίσως αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος. Πάντως εποικοδομητικός διάλογος δεν πρόκειται να υπάρξει.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στη σχέση σας. Ένταση, θυμός, παράπονα και ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια απαγορευμένη σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.