ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου στη λίστα; – Τα τέσσερα ζώδια που ελέγχουν τον σύντροφό τους

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου στη λίστα; – Τα τέσσερα ζώδια που ελέγχουν τον σύντροφό τους

Τέσσερα είναι τα ζώδια που σύμφωνα με την αστρολογία που ελέγχουν τον σύντροφό τους.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Κριός

Τα άτομα Κριοί είναι γνωστά για τη φλογερή και διεκδικητική φύση τους. Ενώ το πάθος τους μπορεί να είναι συναρπαστικό, μπορεί επίσης να μεταφραστεί σε ανάγκη για έλεγχο.

Είναι φυσικοί ηγέτες που προτιμούν να αναλαμβάνουν τα ηνία στις σχέσεις τους, μερικές φορές περνώντας τα όρια στην ελεγκτική συμπεριφορά. Η έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση αυτής της τάσης μπορεί να οδηγήσει σε πιο υγιή δυναμική.

Λέων

Οι Λέοντες είναι χαρισματικοί και με αυτοπεποίθηση, αλλά η επιθυμία τους για θαυμασμό μπορεί μερικές φορές να εκδηλωθεί ως ανάγκη για έλεγχο. Απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και μπορεί να περιμένουν από τους συνεργάτες τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ενώ οι προθέσεις τους έχουν συχνά τις ρίζες τους στην αγάπη, οι Λέοντες πρέπει να εξισορροπούν τις φυσικές ηγετικές τους ιδιότητες με το άνοιγμα στην ανεξαρτησία του συντρόφου τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τα έντονα συναισθήματα και το πάθος τους. Ενώ αυτό μπορεί να δημιουργήσει βαθιές συνδέσεις, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κτητικότητα και επιθυμία να ελέγχουν την αφήγηση στις σχέσεις τους.

Είναι σημαντικό για τους Σκορπιούς να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη και να αφήσουν στους συντρόφους τους τον χώρο που χρειάζονται για μια υγιή και ισορροπημένη σύνδεση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι, αλλά η ορμή τους για επιτυχία μπορεί να διαχυθεί και στην προσωπική τους ζωή. Μπορεί να επιδιώξουν να ελέγξουν τις καταστάσεις για να εξασφαλίσουν μια ομαλή πορεία προς τους στόχους τους.

Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχουν και να επιτρέπουν στους συντρόφους τους να διατηρούν την ελευθερία να επιδιώξουν τις φιλοδοξίες τους, ενώ βρίσκουν ένα κοινό όραμα για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.