ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο έρωτας θα τους «χτυπήσει την πόρτα»: Τα 2+1 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους… μισό μέσα στον Απρίλιο

Δες αν ανήκει στην τριάδα και το δικό σου

Ο έρωτας θα τους «χτυπήσει την πόρτα»: Τα 2+1 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους… μισό μέσα στον Απρίλιο

Μοναδικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν τον Απρίλιο τα παρακάτω τρία ζώδια, καθώς ο έρωτας θα τους «χτυπήσει την πόρτα».

Δείτε ποια θα βρουν το άλλο τους μισό τον Απρίλιο:

Καρκίνος

Αν ρωτούσες κάποιον από τους φίλους σου αν είσαι καλός στο να επιλέγεις συντρόφους αντάξιους σου, μπορεί να κουνήσει το κεφάλι του αρνητικά. Επειδή είστε ένα από τα ζώδια που τους αρέσει να υποστηρίζουν το αουτσάιντερ, συχνά δίνετε ευκαιρίες σε άτομα που δεν τις αξίζουν.

Αυτό σημαίνει ότι αντί να βρείτε το άλλο σας μισό, χάνετε το χρόνο σας με συντρόφους που δεν είναι αρκετά καλοί. Μερικές φορές χρειάζεται η αδελφή ψυχή σου να σε βρει μόνη της για να ανοίξει πραγματικά την καρδιά σου σε αυτόν που το αξίζει περισσότερο.

Αυτόν τον Απρίλιο, να είστε σε επιφυλακή για το άτομο που δεν είναι μόνο αρκετά καλό, αλλά υπέροχο.

Λέων

Γνωστό ως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αγαπάτε τον ρομαντισμό και την αγάπη. Ενώ κάποιοι στη θέση σας μπορεί να επικεντρωθούν στο να δώσουν ή να λάβουν ρομαντισμό, οι καλύτερες σχέσεις σας εξισορροπούν και τα δύο.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό το άλλο σου μισό να σε ψάχνει όσο κι εσύ. Αυτόν τον Απρίλιο, αγνοήστε τους ανθρώπους που δεν σας δίνουν την ίδια ενέργεια πίσω.

Αν δεν καταβάλλουν προσπάθεια για εσάς, τότε δεν είναι η αδελφή ψυχή σας, τελεία. Αγνοώντας πιθανούς συντρόφους που είναι ανάξιοι, αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό για να σας βρει η αδελφή ψυχή σας.

Σκορπιός

Δυσκολεύεστε να ανοίξετε την καρδιά σας αρκετά για να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους. Κάθε φορά που η καρδιά σου πληγώνεται το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να το ξανακάνεις από την αρχή.

Επειδή είστε ευαίσθητοι –και ίσως λίγο κουρασμένοι– θα χρειαστεί το αληθινό σας άλλο μισό να δείξει ότι πρέπει να αγαπήσετε ξανά. Θα αποδείξουν ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας και θα χαρούν να σας περιμένουν να ανοίξετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόν τον Απρίλιο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε έτοιμοι όταν σας βρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.