ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι γυναίκες του ζωδιακού που η καρδιά τους είναι από… πέτρα

Είναι απόμακρες και δυσπρόσιτες

Οι γυναίκες του ζωδιακού που η καρδιά τους είναι από… πέτρα

Οι παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού είναι ψυχρές, κάνουν στην άκρη τα συναισθήματά τους και κινούνται βασισμένες στην λογική τους.

Υδροχόος
Δεν εκπλήσσει που καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφού συχνά κατηγορείται από τον εκάστοτε σύντροφό της για αδιαφορία και “παγωμάρα”. Ακόμα και σε περίπτωση κερατώματος ή χωρισμού η αντίδρασή της είναι μάλλον ψυχρή. Δεν είναι ότι δε νιώθει πράγματα, αλλά η αποστασιοποίηση που έχει, ενδεχομένως ως άμυνα, τη χρίζει βασίλισσα του πάγου! Αν, μάλιστα, πιεστεί, μπορεί να αναπτύξει κι ολόκληρη θεωρία για το ότι τα συναισθήματα «είναι state of mind».

Δίδυμος
Η γυναίκα Δίδυμος, έχει αυτή την εγκεφαλικότητα, που την κρατά μακριά από το όποιο συναίσθημα και παρά το ότι έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά, συνήθως, την εμποδίζει να αναλάβει τα ηνία, με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω την άλλη, την κρύα. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να μιλήσει για το τι νιώθει, ενώ εύκολα γυρνά στον διακόπτη στο off, για να μην επηρεαστεί και ανακοπεί η πορεία της.

Παρθένος
Η ειδικότητα της Παρθένου είναι να βάζει τα συναισθήματα στο μικροσκόπιο, να τα αναλύει, κατόπιν να τα τεμαχίζει και να τα βάζει σε κουτάκια, με τις ανάλογες ταμπελίτσες. Εκλογικευμένη μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν βλέπει κανένα λόγο ύπαρξής τους, καμία «χρησιμότητα». Ίσα – ίσα τα θεωρεί βλαπτικά και υπεύθυνα για τις όποιες αποτυχίες. Αντίθετα, όταν κινείσαι με το μυαλό σου, ποτέ δε χάνεις (;;;). Άλλωστε όλα περνούν με τον καιρό…

Αιγόκερως
Τελευταία και χλιαρή προς κρύα είναι η γυναίκα Αιγόκερως, που αντιμετωπίζει το συναίσθημα σαν εχθρό που την εμποδίσει να φτάσει τους στόχους της. Ρεαλίστρια και μετρημένη, δεν παρασύρεται από το τι νιώθει, αλλά είναι αφοσιωμένη στο τι πρέπει και το ακολουθεί πιστά. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι γιατί έχει ροπή προς τον δρόμο της καρδιάς, αλλά μιας και δεν το κατέχει το αντικείμενο, τρώει τα μούτρα της και της γίνεται μάθημα για μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.