ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που είναι ανεξάρτητες και στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους

Δεν χρειάζονται τις πλάτες κάποιου άντρα

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που είναι ανεξάρτητες και στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους

Από μικρή ηλικία αυτές οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού προσπαθούσαν να έχουν τα δικά τους χρήματα και να μην έχουν ανάγκη κανέναν και αυτό συνεχίζουν να κάνουν και μεγαλώνοντας.

ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός θέλει να είναι ελεύθερη και να μην την ελέγχει κανείς. Δεν αντέχει να λογοδοτεί σε κανένα για τίποτα. Φροντίζει λοιπόν να έχει όλα όσα χρειάζεται για να πατήσει γερά στα πόδια της και να μην έχει ανάγκη κανέναν.

Δουλεύει από μικρή ηλικία, έχει τα χρήματά της και δεν «απλώνει» το χέρι σε κανέναν. Είναι και θέμα εγωισμού για εκείνη. Δεν καταδέχεται να εξαρτάται από κανέναν. Ούτε καν από την οικογένειά της. Ανοίγει από μικρή τα φτερά της και τραβάει τον δρόμο της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγοκερίνες διαθέτουν από τη φύση τους επιχειρηματικό πνεύμα και έχουν την τάση να καταπιάνονται είτε με ατομικές επιχειρήσεις είτε να εργάζονται πάνω σε μεγάλα έργα κρατικών ή/και εταιρικών σχημάτων.

Το πιο πιθανό με μια Αιγόκερω είναι να αρχίσει να κερδίζει χρήματα από πολύ νεαρή ηλικία. Και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί και να απολαύσει τα κεκτημένα των χρόνιων κόπων της. Γενικά, έχει μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες και είναι από τα ζώδια που θα καταβάλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει την εκπλήρωσή τους.

ΛΕΩΝ
Οι Λιονταρίνες είναι από τις πιο ανεξάρτητες γυναίκες στον οικονομικό τομέα. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε; Μια βασίλισσα δεν μπορεί να «ζητιανεύει» από τους γονείς ή τον άντρα της.

Η οικονομική ανεξαρτησία θεωρείται αυτονόητη για αυτήν και βέβαια η έκφραση «πήρε τη μερίδα του λέοντος» δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Μια Λέαινα, είτε έχει μια δική της επιχείρηση είτε συμμετέχει σε μια εταιρική δουλειά, κατευθύνει πάντα τις προσπάθειές της προς μεγαλεπήβολους οικονομικούς στόχους.

Θέλει να στέκεται στα πόδια της οικονομικά, αλλά και να φτιάξει ένα όνομα για το οποίο θα είναι περήφανη. Επίσης, αν και σπάταλη, είναι καλή τόσο στο να κερδίζει, όσο και στο να διαχειρίζεται χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.