ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πανσέληνος Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου – Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Ο μήνας θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς

Πανσέληνος Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου – Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Στις 25 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει περισσότερο τα σταθερά ζώδια. Δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Ο μήνας του Ιανουαρίου θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων στο προσκήνιο με έντονα συναισθήματα, αλλά και ξεσπάσματα.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο:

Ταύρος

Η Πανσέληνος θα σας ζητήσει να δώσετε όλη σας την προσοχή στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Δυστυχώς το κλίμα θα είναι έντονο και τα ξεσπάσματα αρκετά.

Λέων

Στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο σας, και φέρνει έντονα συναισθήματα. Αν είστε σε μια τοξική σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπική, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Σκορπιός

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σας ζορίσει πολύ. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην μπείτε σε εντάσεις και διαφωνίες.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και τα προβλήματα θα είναι αρκετά. Θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλά και να μπαίνετε σε πολλά διλλήματα για το τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.