ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανσέληνος των Λουλουδιών: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και τα 3 που θα τη «βγάλουν καθαρή»

Ποιοι θα αισθανθούν έντονες αλλαγές

Πανσέληνος των Λουλουδιών: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και τα 3 που θα τη «βγάλουν καθαρή»

Είτε είσαι έτοιμη είτε όχι, η Πανσέληνος των Λουλουδιών του Μαΐου χαρίζει ολοκλήρωση και έντονες μεταμορφώσεις. Καθώς κορυφώνεται στις 16 Μαΐου στο μεταμορφωμένο ζώδιο του Σκορπιού, η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου του 2022 η οποία συνδυάζεται με πανσέληνο, αποκαλύπτει κρυμμένες αλήθειες και προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε πράγματα που μας κρατούν πίσω.

Ενώ η σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονες αλλαγές για το σύνολο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου η οποία συμπίπτει με την πανσέληνο, θα αισθανθούν αυτές τις ριζικές αλλαγές να γίνονται ιδιαίτερα ασταθείς προτού βελτιωθούν.

Κριός

Προετοιμάσου για μεγάλες μεταμορφώσεις, Κριέ. Αυτή η πανσέληνος σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις το κάρμα σου. Η έκλειψη Σελήνης προκαλεί επίσης ριζικές αλλαγές οπότε σκέψου τα οικονομικά, τους πόρους και το τέλος μιας εποχής. Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τα τελειώματα, αλλά και τα επόμενα νέα ξεκινήματα που φέρνουν. Τι σου λέει το ένστικτό σου ότι πρέπει να αφήσεις πίσω τώρα; Είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις ποιες αλλαγές πρέπει να φέρεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται ταραχώδη στις συνεργασίες σου αυτή τη στιγμή, Ταυρίνα και η έκλειψη θολώνει την όρασή σου. Αυτή η πανσέληνος σε κάνει να ρίξεις μια αναλυτική ματιά στις σχέσεις σου και να αποφασίσεις εάν ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σου. Με όλες τις αλλαγές που έχεις κάνει, μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει επίσης πώς έχουν αλλάξει οι στόχοι σου. Τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθείς, είναι πραγματικά αυτό που θέλεις; Οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν να κάνουν με το να χωρίσεις τους δρόμους σου με τους κανόνες σου προκειμένου να αναπτυχθείς.

Σκορπιός

Μπορεί να τα βρεις σκούρα, Σκορπιέ. Η έκλειψη Σελήνης κρατά έναν καθρέφτη για τα δυνατά σου σημεία, τις αδυναμίες και τις καταπιεσμένες συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτός ο έντονος αυτοστοχασμός είναι κάτι περισσότερο από το να απευθύνεται απλώς στη σκιώδη πλευρά σου, αλλά έχει να κάνει με την προσπάθεια να κόψεις επιτέλους τους δεσμούς με ανθρώπους, καταστάσεις και κακές συνήθειες. Να είσαι προετοιμασμένη για σημαντικές αλλαγές στην αίσθηση της ταυτότητας του εαυτού σου, καθώς και στο πώς σχετίζεσαι με τους άλλους. Οι σχέσεις σου είναι πιθανό να αλλάξουν.

Αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του μήνα, αυτές οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές μόνο σε πνευματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης έχει να κάνει με το να ακολουθείς αυτά που σε ευχαριστούν και να απελευθερώνεις το καλλιτεχνικό σου πνεύμα, Καρκίνε. Αυτές οι κοσμικές αλλαγές μπορεί να σε εισάγουν σε ένα νέο δημιουργικό χόμπι ή μια ένωση με πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Θα νιώσεις ιδιαίτερα ελκυστικά προς την απόλαυση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί ακόμη και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να φλερτάρεις με κάποια νέα γνωριμία. Αυτή είναι μια περίοδος για να επεκτείνεις τις καλλιτεχνικές σου προοπτικές και να επιλέξεις να ενσαρκώσεις μια επιθυμία σου.

Αιγόκερως

Τα πράγματα γίνονται ζωηρά στον εσωτερικό σου κύκλο, Αιγόκερε. Αυτή η πανσέληνος επισκιάζει περιοχές κοινότητας, συνδέσεων και συναδέλφων. Παλιές ή βραχύβιες φιλίες μπορεί να επανεμφανιστούν, ενθαρρύνοντάς σε να διασκεδάσεις με την κοινωνική σου ζωή και τον κύκλο σου. Αυτή η πανσέληνος σου προσφέρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις άτομα με τα οποία έχεις χάσει την επαφή και να επανασυνδεθείς. Αλλά με αυτήν την πανσέληνο να παραμορφώνει κάποιες από τις αισθήσεις σου, είναι καλή ιδέα να κάνεις έναν απολογισμό του είδους των φιλιών που θέλεις να διατηρήσεις.

Ιχθείς

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την αναζήτηση της ψυχής, Ιχθύ. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένες αλήθειες ή να ανακαλύψεις φιλοσοφικές αποκαλύψεις που αλλάζουν εντελώς την οπτική σου για τη ζωή. Καλείσαι να είσαι συνήγορος του εαυτού σου αυτό το διάστημα. Αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς από παλιές προσκολλήσεις και να επεκτείνεις την άποψή σου για τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και μπορεί να είναι μια καυστική διέλευση για μερικούς, θα διαπιστώσεις ότι οι δονήσεις της έκλειψης μπορούν να προορίζονται και για ήρεμο προβληματισμό και για να εξερευνήσεις τα συστήματα πεποιθήσεών σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.