ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Νοεμβρίου για σένα

Ο μήνας Νοέμβριος θα φέρει μια τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Νοεμβρίου για σένα

Ο μήνας Νοέμβριος θα φέρει μια τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο και κάποιοι θα πρέπει να περιμένουν ακόμα πιο τυχερές ημέρες όταν ξεκινήσει η εποχή του Τοξότη.

Ο Τοξότης είναι ο αναζητητής του ζωδιακού κύκλου, αυτός που πάντα ονειρεύεται και εξερευνά μακρινούς ορίζοντες καθώς επιδιώκει τη μοίρα του. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς δημιουργεί αυτοπεποίθηση, έμπνευση και σύνδεση με το πνεύμα και σε παρακινεί να πεις «ναι» στη ζωή.

Ο Νοέμβριος είναι αναμφισβήτητα ελπιδοφόρος και προσανατολισμένος στη δράση, ειδικά σε σύγκριση με τους τελευταίους μήνες. Ο Κρόνος σταματά την ανάδρομη πορεία, βοηθώντας σε να αισθανθείς να αίρονται πιθανοί φραγμοί ή περιορισμοί. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια εισροή ενέργειας του Τοξότη με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο να μετατοπίζονται σε αυτό το ισχυρό ζώδιο της φωτιάς, το οποίο θα σε βοηθήσει να βρεις το απαραίτητο κουράγιο για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Ποια θα είναι, λοιπόν, η πιο τυχερή ημέρα κάθε ζωδίου κατά τον μήνα Νοέμβριο:

Κριός

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Ταύρος

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Δίδυμοι

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Καρκίνος

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Λέων

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Παρθένος

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Ζυγός

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Σκορπιός

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Τοξότης

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Αιγόκερως

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Υδροχόος

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.