Ποιο είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο από όλα

Μπορεί σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα να παίζει ρόλο και στα άστρα

Ποιο είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο από όλα

«Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική» λένε και ίσως έχετε και εσείς ακούσει μεγαλώνοντας αυτό το ρητό και το υιοθετείτε πλέον στην καθημερινότητά της ή προσπαθείτε να το διδάξετε στα παιδιά σας.

Μπορεί σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα των ειλικρινών ανθρώπων να παίζουν ρόλο και τα άστρα.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θεωρούνται ειλικρινή και πιο κατέχει την πρωτιά σε αυτή τη λίστα.

Κριός

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ ειλικρινείς. Τόσο που μοιάζουν κακοί. Είναι παρορμητικοί και μπορεί να γίνουν επιθετικοί ενίοτε, διότι δεν αντέχουν το ψέμα. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους αν θέλετε να ακούτε αλήθειες. Απλώς θα πρέπει να είστε και έτοιμες να τις δεχτείτε. Σύμφωνα με τη Sophie Won, αστρολόγο, «είναι ευθείς στην προσέγγισή τους και αδιαφορούν για το αν θα πληγώσουν τον άλλο».

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν έχουν χρόνο για μικροπρεπείς συμπεριφορές και δολοπλοκίες. Εστιάζουν στον στόχο τους και με οδηγό την ειλικρίνεια προχωρούν μπροστά. «Νιώθουν πως είναι καθήκον τους να είναι ειλικρινείς σε όλα, αν και συχνά είναι τόσο ακριβείς που μπορεί να πληγώσουν τους άλλους», σημειώνει η Stina Garbis, αστρολόγος.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν πιστεύουν στα μικρά, λευκά ψέματα για να σώσουν μια κατάσταση ή σχέση. Λένε αυτό που πιστεύουν και αδιαφορούν αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. «Υπάρχει περίπτωση να ψάχνουν την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν τους συμφέρει μόνο και μόνο για να την αποκαλύψουν», ισχυρίζεται η Sophie Won. Το γεγονός ότι είναι ο πιο έξυπνος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου παίζει ρόλο και στη σχέση τους με την ειλικρίνεια.

Καρκίνος

Στην κορυφή της λίστας, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, είναι ο Καρκίνος. Το ζώδιο αυτό του νερού θέλει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους αγαπημένους του.

Η εμπιστοσύνη παίζει μεγάλο ρόλο για τη διατήρηση της ηρεμίας στις διαπροσωπικές του σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι σπάνια κρύβουν πράγματα από τους δικούς του ανθρώπους. Η Sophie Won λέει: «Αυτό το άκρως συναισθηματικό ζώδιο τείνει να μένει πιστό στην ειλικρίνεια, επειδή δεν μπορεί να πει ψέματα ή να κρύψει την αλήθεια».

Η τάση που έχουν να υπεραναλύουν τα πάντα, από την πιο μικρή σκέψη μέχρι και το πώς τους κοίταξε ένας άγνωστος, τους κάνει να «κολλάνε» συχνά σε γεγονότα και να νιώθουν ενοχές. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να πουν ψέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και θα προσπαθήσουν να καλύψουν με όμορφα λόγια την άποψή τους, ώστε να προστατεύσουν τα συναισθήματά σας, δεν θα σας κρύψουν την αλήθεια, την οποία λένε πάντα με τις καλύτερες προθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.