ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ποιο είναι το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Ιουλίου που έχει να συμβεί από το 180 μ.Χ;

Θα συμβεί αύριο

Ποιο είναι το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Ιουλίου που έχει να συμβεί από το 180 μ.Χ;

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις πολλά από αστρολογία, βρισκόμαστε στο όριο μιας μεγάλης παγκόσμιας αλλαγής. Και αυτό γιατί ο Ουρανός θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στις 31 Ιουλίου. Αυτή η εντυπωσιακή κοσμική συμμαχία είναι κάτι που ο κόσμος της αστρολογίας συζητάει τον τελευταίο καιρό.

Ο Ουρανός – πλανήτης της εξέγερσης, της καινοτομίας και της επανάστασης – θα ενωθεί με τον καρμικό Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτές οι δύο ουράνιες οντότητες ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο του Ταύρου από το 180 μ.Χ. και η επόμενη φορά θα γίνει το έτος 2357. Επομένως, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του 2022, γιατί κυριολεκτικά δεν έχει συμβεί εδώ και αιώνες!

Όταν ο Ουρανός και ο Βόρειος Δεσμός του Πεπρωμένου συνδεθούν στις 31 Ιουλίου, εμείς ως συλλογικότητα μπορεί να βιώσουμε περίεργες, θορυβώδεις και απροσδόκητες αλλαγές στην παγκόσμια σκηνή. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φανούν ανησυχητικές στην αρχή. Σύμφωνα με τα λόγια του αστρολόγου Evan Sherlock: «Καθώς ο Ουρανός συναντά τον Βόρειο Δεσμό, μπορεί να υποχρεωθούμε να βγούμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας και να αναγκαστούμε να βρούμε νέους τρόπους για να συντηρηθούμε. Αυτή μπορεί να είναι μια ασταθής περίοδος, επομένως πρέπει να κοιτάξουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τη δική μας αίσθηση σταθερότητας και αυτοδυναμίας. Το πόσο καλά μπορούμε να χειριστούμε τις αντιξοότητες είναι πρωταρχικής σημασίας αυτή τη στιγμή».

Αυτή η πλανητική ευθυγράμμιση θέλει να πετάξεις το παλιό από το παράθυρο. Θα σε δελεάσει να διαδηλώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί ο κόσμος λαχταρά για δικαιοσύνη. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία το 2020, το κοινό έχει αποδείξει ότι η εργασία από το σπίτι και η δημιουργία του δικού μας ωραρίου είναι μια επιχειρηματική τακτική που όχι μόνο λειτουργεί, αλλά μπορεί ακόμη και να αυξήσει την παραγωγικότητά μας. Καθώς ο σύνδεσμος Ουρανού-Βόρειου Δεσμού ξετυλίγεται, μπορεί να βρεθείς να δίνεις προτεραιότητα στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σου ακόμη περισσότερο, καθώς και να παρατηρήσεις μια στροφή προς περισσότερα άτομα που εργάζονται ανεξάρτητα και εξ αποστάσεως. Μπορεί ακόμη και να δεις μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους!

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει το χρήμα και ο Ουρανός συνδέεται με επενδύσεις και επειδή ο Ουρανός κάθε άλλο παρά προβλέψιμος είναι, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ένα κραχ στα χρηματιστηρία. Τώρα που ο Ουρανός έχει επιστρέψει στον Ταύρο, η σύνοδος με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου, δημιουργεί μια πιθανότητα να λάβει χώρα ένα κραχ στα χρηματιστήρια στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο ο Ουρανός θα μπορούσε να φέρει αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα οικονομικά και τις επενδύσεις μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από όλα αυτά ένα πράγμα κρατάμε στο μυαλό μας και αυτό είναι η προτροπή να πετάξουμε καθετί παλιό που μας δημιουργεί πρόβλημα και μας κρατάει πίσω! Δεν αξίζει. Τίποτα δεν αξίζει να μας κρατάει πίσω! Μόνο το σήμερα και το αύριο έχουμε. Το χθες το χρησιμοποιούμε μόνο ως μάθημα, καθώς είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το βλέμα μόνο μπροστά και προς το φως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.