ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για να ξέρεις τι σε περιμένει: Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο;

Ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας θα ενωθεί με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα

Για να ξέρεις τι σε περιμένει: Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο;

Τέσσερις πλανήτες θα είναι συνολικά ανάδρομοι τον Ιούλιο, ωστόσο, μόνο ένας θα γίνει πραγματικά ανάδρομος μέσα σε αυτόν τον μήνα: η Αφροδίτη.

Θα είναι εύκολα η πρωταγωνίστρια του σόου αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις σχέσεις σου.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο;

Όπως αναφέραμε, θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις ανάδρομοι πλανήτες τον Ιούλιο, αλλά μόνο η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη αυτόν τον μήνα.

Ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας θα ενωθεί με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, οι οποίοι στάθμευσαν ανάδρομοι τους προηγούμενους μήνες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη θα σταθεί ανάδρομη στον Λέοντα από το 2015, επομένως είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο επίκεντρο ορισμένα σημαντικά θέματα, ειδικά στον Οίκο όπου κατοικεί ο Λέων στον γενέθλιο χάρτη όλων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος από την 1η Μαΐου
  • Ο Κρόνος είναι ανάδρομος από τις 17 Ιουνίου
  • Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου
  • Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στις 22 Ιουλίου

Ανάδρομη Αφροδίτη (22 Ιουλίου – 3 Σεπτεμβρίου)

Στις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σταθμεύσει ανάδρομη στο σταθερό ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα, την ίδια μέρα που ξεκινά η εποχή του Λέοντα.

Σε αυτό το ζώδιο, η Αφροδίτη αναζητά δραματικές, υπερβολικές εκδηλώσεις στοργής που φαίνονται γνήσιες και σκόπιμες.

Δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, αυτό στρέφει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις σχέσεις, καθιστώντας τες πιο δημόσιες και πιο επιρρεπείς στον έλεγχο από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, μπορεί να νιώσεις την αυξημένη επιθυμία για εξωτερική επιβεβαίωση και εκτίμηση από αυτούς με τους οποίους έχεις σχέσεις.

Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη επαναλαμβάνει τα βήματά της σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, θα αναθεωρήσεις το πώς θα διασφαλίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτή τη διέλευση, ειδικά όταν πρόκειται να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις.

Εάν αισθάνεσαι ανεπιθύμητη ή αναξιόπιστη κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα είσαι πιο διατεθειμένη να κόψεις τους δεσμούς σου και να αποχωρήσεις. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια περίοδος όπου το εγώ και η υπερηφάνεια είναι περισσότερο από μια συζήτηση στις σχέσεις.

Πόσο διατεθειμένη είσαι να συμβιβαστείς με ένα άλλο άτομο για χάρη της σύνδεσης;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία φορά που η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στον Λέοντα, ήταν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2015, πράγμα που σημαίνει ότι παρόμοια θέματα από εκείνη την περίοδο της ζωής σου, θα μπορούσαν ενδεχομένως να επανεμφανιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.