ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση

Μπορούν να πεθάνουν από το χασμουρητό

Πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση

Αν είστε σε σχέση με έναν από τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού μην περιμένετε ότι θα «δέσετε τον γάιδαρό» σας χωρίς προσπάθεια.

Πρέπει να έχετε το νου σας να boostάρετε συνεχώς τη σχέση με διάφορους τρόπους αν θέλετε να ανανεώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον τους.

Τα τρία αυτά ζώδια είναι:

Δίδυμος

Βαριέται τους πάντες ακόμη και τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι συνεχώς, σιχαίνεται το να επαναλαμβάνεται, η ρουτίνα τον σκοτώνει και πολύ γρήγορα θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικό, ξεχωριστό, αλλιώτικο. Αν δεν μπορεί να το κάνει μαζί σας, θα το κάνει με άλλον.

Τοξότης

Ό,τι και να κάνετε θα βαρεθεί. Μα ότι. Δε φταίτε εσείς, είναι στη φύση του. Αυτός είναι ο κύκλος του Τοξότη: Να βαριέται, να πεθαίνει και να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Το πρόβλημα για τους άλλους είναι πως ό,τι πεθαίνει μαζί του δεν ξαναγεννιέται, ο μοναδικός φοίνικας είναι ο ίδιος. Απολαύστε το μοναδικό ταξίδι και τον προορισμό, γιατί δε θα υπάρξει δεύτερο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ η βαρεμάρα έχει να κάνει με την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Ο Υδροχόος θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος κι όποιος δεν έχει τους ίδιους στόχους δεν έχει θέση δίπλα του. Το #DreamBig είναι για αυτόν μια καθημερινότητα που γίνεται πραγματικότητα και οτιδήποτε λιγότερο από αυτό χρεώνεται σε αυτόν που δε μπορεί να ακολουθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.