ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ψάχνουν το τέλειο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ανυπομονούν να γνωρίσουν την αδερφή ψυχή τους

Θα δυσκολευτούν αρκετά να βρουν το άλλο τους ολόκληρο

Ψάχνουν το τέλειο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ανυπομονούν να γνωρίσουν την αδερφή ψυχή τους

Το να βρεις την αδελφή ψυχή σου δε συμβαίνει πάντα γρήγορα και ανώδυνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να βγαίνουν ραντεβού για να ανακαλύψουν το άτομο με το οποίο είναι γραφτό να είναι για πάντα.

Πρέπει να περιπλανηθούν σε λάθος καρδιές για λίγο πριν βρουν τη σωστή…

Ταύρος

Δε θέλετε να μείνετε με το λάθος άτομο, αλλά έχετε βαρεθεί να περιμένετε την αδελφή ψυχή σας. Έχετε βαρεθεί να βγαίνετε ραντεβού με ασυμβίβαστους ανθρώπους. Έχετε βαρεθεί να ερωτεύεστε και να πληγώνεστε. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να αρχίσετε να χτίζετε μια ζωή με το άτομο που προορίζεται για εσάς. Θέλετε να παρακάμψετε το στάδιο της γνωριμίας σας και να φτάσετε στο σταθερό, άνετο στάδιο. Γίνεστε αρκετά ανυπόμονοι γιατί νιώθετε ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να βρείτε αυτό το άτομο και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε την αναζήτηση, αλλά ειλικρινά, απογοητεύεστε αρκετά.

Σκορπιός

Δεν έχετε την υπομονή να αντιμετωπίσετε άτομα που δεν πρόκειται να σας σέβονται και να χάνουν το χρόνο σας. Νιώθετε εξαντλημένοι από τα ραντεβού γιατί δεν καταλήγουν πουθενά. Πάντα καταλήγετε να πληγώνεστε και δεν αντέχετε άλλο. Περιμένετε ανυπόμονα την αδερφή ψυχή σας, ώστε να αποχαιρετήσετε τον κόσμο των γνωριμιών και να βολευτείτε με κάποιον που σας καταλαβαίνει και σας σέβεται. Κάποιον που καταβάλλει τόση προσπάθεια στη σχέση σας και που είναι ενθουσιασμένος με την οικοδόμηση ενός σταθερού μέλλοντος μαζί σας.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είστε πολύ ρομαντικοί, οπότε η σκέψη να βγείτε ραντεβού μετά από ραντεβού με το λάθος άτομο είναι εξαντλητική. Δε θέλετε να χάνετε το χρόνο σας με ασυμβίβαστους ανθρώπους που θα είναι μόνο προσωρινοί επισκέπτες στη ζωή σας επειδή έχετε τόσα πολλά να κάνετε. Είστε πολυάσχολο άτομο, επομένως είναι δύσκολο να αφιερώσετε χρόνο στα ραντεβού. Περιμένατε με ανυπομονησία το άτομο που δε θα μοιάζει χάσιμο χρόνου, που θα είναι ο συμπαίκτης σας για μια ζωή, που θα σας υποστηρίζει και θα σας ενθαρρύνει. Ανυπομονείτε να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας, ώστε να ξεκινήσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί. Έτσι, μπορείτε να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί με ολοκαίνουριους τρόπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.