ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα φέρνουν χωρισμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε αυτά τα δύο ζώδια

Είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μία σχέση, η οποία πλέον δεν σας προσφέρει τίποτα

Τα άστρα φέρνουν χωρισμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε αυτά τα δύο ζώδια

Η εβδομάδα που ξεκίνησε με τη Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει σε μερικά ζώδια χωρισμούς σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες.

Ειδικότερα, αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω δύο ζώδια είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μία σχέση, η οποία πλέον δεν σας προσφέρει τίποτα.

Παρθένος

Ξέρετε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα μόνο αν δείξετε στο σύμπαν ότι αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι η ευτυχία. Σίγουρα προσπαθήσατε σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς για το αντίθετο, αλλά όπως όλοι έχουμε μάθει και αποδεχτεί, μερικές φορές η αγάπη απλά δεν λειτουργεί. Και παρ’ όλο που είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε, γνωρίζετε πως η μόνη λύση είναι ο χωρισμός. Γι’ αυτό και θα συμβιβαστείτε με την απόφασή σας – την οποία δεν πήρατε μόνες σας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τον σύντροφό σας, καθώς το έχετε συζητήσει πολλές φορές. Αυτό που διαφέρει τώρα είναι ότι οι δυο σας αναγνωρίζετε ότι το timing είναι το σωστό και αυτή είναι η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να κάνετε πράξη όσα συζητούσατε τόσο καιρό.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ανήκετε στα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, το τέλος μιας σχέσης είναι κοντά. Τώρα θα βάλετε μπροστά τον εαυτό σας και θα παραδεχτείτε πως κάτι σας λείπει και για να το βρείτε πρέπει να αφήσετε πίσω τον δεσμό που σας κρατά πίσω. Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κάνετε αυτό που παλαιότερα θεωρούσατε αδιανόητο: να χωρίσετε με το σύντροφό σας. Είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε, όμως, καθώς έχετε καταλάβει πως δεν ζείτε όπως θα θέλατε – απλώς υπάρχετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.