ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα μίλησαν: Nα σε τι είστε καλοί στο σεξ σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποια είναι τα δυνατά σας σημεία;

Τα άστρα μίλησαν: Nα σε τι είστε καλοί στο σεξ σύμφωνα με το ζώδιό σας

Το να είστε εξοικειωμένοι με ζώδιό σας και τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε την εμπειρία σε πνευματική.

Η γνώση των δυνατών σημείων του ηλιακού σας ζωδίου μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ενίσχυση της σεξουαλικής σας ζωής με έναν τρόπο που πιθανώς δεν θα σκεφτόσασταν.

Διαβάστε παρακάτω τα δυνατά σας σημεία στο κρεβάτι, σύμφωνα με την αστρολογία, και πείτε μας, αν συμφωνείτε:

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι απολύτως λογικό ότι ο Κριός θέλει να είναι ο μπροστάρης και ο πρωτεργάτης. Όταν πρόκειται για σεξ, είστε επιθετικοί και τολμηροί. Αν κάποιος είναι έτοιμος για αυθόρμητο σεξ – οπουδήποτε- τότε μιλάμε για τον Κριό. Μάλιστα, οι γυναίκες Κριοί ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, είναι ξεκάθαρες και δεν κουράζονται εύκολα.

Ταύρος

Όσον αφορά το σεξ, οι Ταύροι είναι λάτρεις των αισθητηριακών εμπειριών. Η ειδικότητά σας έγκειται στον τρόπο που αγγίζετε, μυρίζετε και γεύεστε. Ευδοκιμούν σε εξαιρετικά ρομαντικά περιβάλλοντα και θεωρούνται ένα από τα πιο αισθησιακά και μεθοδικά ζώδια. Το πιο δυνατό τους σημείο είναι ότι θέλουν τόσο να λάβουν όσο και να δώσουν ευχαρίστηση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι το τηλεφωνικό σεξ και τα παιχνίδια ρόλων είναι οι ειδικότητες τους. Αν κάποιος πρόκειται να είναι ομιλητικός στο κρεβάτι, αυτός θα είναι ο Δίδυμος. Οι Δίδυμοι λατρεύουν επίσης κάθε είδους σεξουαλικού παιχνιδιού ή γκάτζετ. Κρατούν τον ενθουσιασμό και την ενέργεια σε κάθε κατάσταση, αλλά όσο εύκολα ενθουσιάζονται τόσο εύκολα απογοητεύονται επίσης. Οπότε, προσοχή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικοί στα φιλιά. Ο διακριτικός τρόπος που προσεγγίζουν το ταίρι τους, με ελαφρύ άγγιγμα το οποίο σιγά σιγά εξελίσσεται σε μια παθιασμένη ερωτική συνάντηση είναι αυτό στο οποίο είναι πραγματικά σπουδαίοι. Είναι απόλυτα συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους, οπότε ο σύντροφός τους θα πρέπει να περιμένει ότι το σεξ μαζί τους θα είναι μια συναισθηματική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Λέων

Οι Λέοντες είναι καλοί στο να αναλαμβάνουν την ευθύνη, να καθορίζουν τη διάθεση και να παίρνουν αυτό που θέλουν. Είναι σαν να δίνουν μια παράσταση. Τους ενδιαφέρει πολύ να ευχαριστήσουν τον άλλο, απλώς λατρεύουν την κολακεία και την ενθάρρυνση, οπότε όσο περισσότερο δυναμώνετε την αυτοπεποίθησή τους, τόσο πιο όμορφα θα περάσετε μαζί τους.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αντιλαμβάνονται ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν χαλαρώνουν πολύ εύκολα. Όταν συμβεί αυτό και κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τότε φτάνουν τα πράγματα στην τελειότητα. Επειδή, είναι πολύ καλοί σχεδόν σε όλα όσα κάνουν ο εκάστοτε σύντροφός τους δεν θα απογοητευτεί.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, όπως και οι Ταύροι, κυβερνώνται από την Αφροδίτη, οπότε ο αισθησιασμός είναι στη φύση τους. Γίνονται πολύ δημιουργικοί και βρίσκουν πάντα τρόπους να κάνουν τον άλλο να περνά καλά. Είναι ευγενικοί και δυναμικοί και τους αρέσει πολύ η ποικιλία.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν κατακτήσει την τέχνη του σεξ. Είναι παθιασμένοι, δυναμικοί και μοναδικοί. Γνωστό ως το πιο παθιασμένο ζώδιο, ο Σκορπιός μπορεί να είναι τρυφερός και πολύ δυναμικός παράλληλα, ενώ παραμένει αξέχαστος σε όποιον βρεθεί μαζί του στην κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Τοξότες είναι επιθετικοί και διεκδικητικοί (λιγότερο από έναν Κριό) και πολύ περιπετειώδεις. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα και επειδή βαριούνται εύκολα, σίγουρα θα δοκιμάσουν όποια στάση σε οποιονδήποτε χώρο θελήσουν να κάνουν έρωτα.

Αιγόκερως

Το καλύτερο προσόν ενός Αιγόκερου στο κρεβάτι (όπως και σε κάθε τομέα της ζωής του) είναι η αντοχή και επιμονή του. Και ενώ από ένα τόσο συντηρητικό ζώδιο δεν θα περίμενε κανείς τόση ένταση, οι Αιγόκεροι μπορούν στο κρεβάτι να γίνουν πιο επιθετικοί και νευρικοί.

Υδροχόος

Οι εκκεντρικοί και ανοιχτόμυαλοι του ζωδιακού κύκλου δεν θα άλλαζαν μόνο για το σεξ. Παραμένουν το ίδιο ρηξικέλευθοι και εκεί. Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια που ασχολούνται κυρίως με το σωματικό κομμάτι, οι Υδροχόοι χρειάζονται ισχυρή πνευματική σύνδεση για να ξεσηκωθούν. Μόλις την αποκτήσουν είναι γλυκείς, διακριτικοί και εξαιρετικοί στα προκαταρκτικά.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πνευματικό, αισθησιακό και συναισθηματικό είναι το σεξ με έναν Ιχθύ. Λατρεύουν τις φαντασιώσεις και εύκολα κάνουν τον άλλο να νιώθει άνετα. Παράλληλα, αρκετοί έχουν και ορισμένα φετίχ, όπως τη λατρεία τους για τα πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.