ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα θα τα «βάλουν» μαζί τους: Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Οι κινήσεις των άστρων δεν τα ευνοούν

Τα άστρα θα τα «βάλουν» μαζί τους: Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία μέχρι τις 15 του μήνα προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Την ίδια στιγμή από τα τέλη του Αυγούστου ανάδρομος είναι και ο Ουρανός, πράγμα που φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά, εντείνει τις παρορμητικές κινήσεις και την κυκλοθυμία.

Και ενώ όλα τα ζώδια θα βιώσουν μικρές αναποδιές αυτόν τον μήνα, υπάρχουν τρία που δεν θα έχουν καθόλου την τύχη με το μέρος τους.

Καρκίνος

Υπομονή και καθαρή σκέψη ζητά από εσάς ο Σεπτέμβριος, καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις είναι σχεδόν δεδομένες. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να περάσουν μεγάλη κρίση, κυρίως επειδή εσείς αφήνετε τις αυθαιρεσίες τους να περνούν χωρίς να αντιδράτε. Άγχος και πίεση χαρακτηρίζουν αυτόν τον μήνα, ο οποίος δεν είναι από τους καλύτερους για εσάς και, δεν θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε, το ίδιο προβλέπεται και για τον επόμενο.

Αιγόκερως

Η ισορροπία είναι το ζητούμενο των ημερών. Πρέπει να βάλετε τα όρια ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, γεγονός που σας προκαλεί μεγάλο άγχος. Τα επαγγελματικά σάς τραβούν την προσοχή, καθώς ανταγωνισμοί και παρεξηγήσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ οι διπλωματικές κινήσεις φαίνεται να μην έχουν αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, πρέπει να είστε ξεκάθαροι στις θέσεις σας και σε όσα θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μία διαρκή πνευματική αναζήτηση της «φωνής σας». Οι ημέρες σας αναγκάζουν να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας, φωνάζοντας με όλη σας τη δύναμη, αν χρειαστεί. Αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστο για εσάς. Η παθητική συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή με τόσους πλανήτες ανάδρομους. Ωστόσο, αν μπορέσετε να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και να ζητήσετε αυτό που θέλετε, τα καλά νέα είναι ότι τα άστρα είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν να το κερδίσετε – απλώς απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.