ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Aυτά είναι τα τέσσερα πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

Αυτός ο μήνας δεν θα τους φέρει προβλήματα

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Aυτά είναι τα τέσσερα πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

Πέρα από το ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά ο μήνας θα είναι απελευθερωμένος από την ανάδρομη ενέργεια, υπάρχουν άλλοι αστρολογικοί συνδυασμοί που θα κάνουν τα 4 παρακάτω ζώδια τα πιο τυχερά του Σεπτεμβρίου.

Δίδυμοι

Δεν είναι η εποχή σου, αλλά θα νιώσεις πολύ έντονα τα vibes του Ερμή αυτού του μήνα, Δίδυμε. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον τέταρτο Οίκο σου, θα είσαι απασχολημένη να επιλύσεις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Και θα τα καταφέρεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο κυβερνών πλανήτης σου είναι ανάδρομος, μην περιμένεις να μπορέσεις να εξομαλύνεις τα πράγματα σε μια νύχτα.

Παρθένος

Είσαι ο κύριος χαρακτήρας αυτού του μήνα, Παρθένε, καθώς ο ήλιος και ο Ερμής ταξιδεύουν στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και της προσωπικής σου ταυτότητας. Τώρα είναι μια απίστευτα τυχερή στιγμή για να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και στις ανεξάρτητες επιδιώξεις σου, αλλά ως ο «επιλυτής» προβλημάτων του ζωδιακού κύκλου, είναι βέβαιο ότι θα απασχοληθείς και με άλλα καθήκοντα εκτός των δικών σου. Ευτυχώς, αυτή είναι η πιο παραγωγική περίοδος του χρόνου για εσένα και θα μπορέσεις να κάνεις με ευκολία πολλά πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεών σου.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα, το ταξίδι του ήλιου στον Παρθένο θα φωτίσει την επιθυμία σου να κάνεις βελτιώσεις και αλλαγές στον επαγγελματικό σου κόσμο. Εάν δούλεψες σκληρά πρόσφατα, αυτή η διέλευση είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο φως μερικές από τις επιτυχίες σου. Αυτή μπορεί ακόμη και να είναι μια στιγμή για να επιδείξεις νέες ιδέες που έχεις για το επάγγελμά σου ή μια στιγμή για δημόσια συμβουλή και διαβούλευση με πελάτες ή όσους σε έχουν ανάγκη.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εποχή του Παρθένου φέρνει τα φώτα της δημοσιότητας στις ρομαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες αυτόν τον μήνα, Ιχθύ. Αυτή η εποχή προσφέρεται για ενθαρρυντικό τρόπο σκέψης κάτι που δεν είσαι πάντα πρόθυμη να αποδεχθείς, αλλά σου επιτρέπει να βελτιώσεις τη δυναμική σου με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Μπορεί να έχεις την τάση να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει ανάγκη ή να αναζητήσεις λύσεις για ένα θέμα ανάμεσα σε εσένα και έναν ρομαντικό σύντροφο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.