ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα τους ετοιμάζουν κάτι καλό: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν τον Σεπτέμβριο

Ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα μέχρι το τέλος του μήνα

Τα άστρα τους ετοιμάζουν κάτι καλό: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με τα άστρα, τα παρακάτω ζώδια θα βρουν τον έρωτα τον μήνα που διανύουμε και αυτό σίγουρα είναι κάτι που δίνει ελπίδα για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Αν ξεπεράσατε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που ίσως είχατε τις πρώτες ημέρες του μήνα, ετοιμαστείτε για ένα άκρως ερωτικό μήνα. Η συνέχεια του Σεπτεμβρίου διαγράφεται λαμπρή, αρκεί να θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Η μοναξιά, πλέον, δεν σας αρέσει. Γίνεστε πιο κοινωνικές και αυτή η «ανοιχτή» αύρα προσελκύει κόσμο, ο οποίος θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή πιο θετικά. Αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις και ζήστε τη στιγμή.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νέα άτομα γοητεύονται από τον ρηξικέλευθο χαρακτήρα σας και δεν διστάζουν να σας το δείξουν. Την ίδια στιγμή επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο φτερωτό θεό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.